Εξομολόγηση Ντόντα: “Έχω πίστη στο Θεό”… (PHOTO)

118

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις το τελευταίο διάστημα για το χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση από τον Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο). Το ζευγάρι μετά από 11 χρόνια γάμου αποφάσισε να πάρει δρόμους χωριστούς. Η είδηση μάλιστα, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, όπως και η αποκάλυψη πως ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η πέτρα του σκανδάλου ήταν μια 43χρονη Ισπανίδα αναβάτρια, η Pilar Lucrecia Cordon, την οποία μάλιστα η Αθηνά συνάντησε και συναναστράφηκε με ευγένεια στους τελευταίους ιππικούς αγώνες που συμμετείχε στο St Tropez.

Στην ίδια διοργάνωση συναντήθηκε και με τον πρώην καλό της, με τον οποίο μάλλον δεν αντάλλαξε ούτε κουβέντα. Η διάσημη κληρονόμος, άλλωστε, φαίνεται να έχει στενοχωρηθεί πολύ με όλη αυτήν την κατάσταση και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της. Σε άσχημη κατάσταση όμως είναι και ο Ντόντα που φαίνεται να έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν. Στο πλευρό του είναι η κόρη του Vivienne και παρόλο που ο ίδιος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Αθηνά, προσπαθεί να της στείλει μηνύματα έστω και μέσα από τα social media.

Αρχικά, ο Ντόντα κατέβασε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους, άρχισε να γράφει πόσο σημαντική είναι η οικογένειά του και η κόρη του για αυτόν και τώρα… μας αποκάλυψε τις προσευχές του μετά το σκάνδαλο!

“Πρέπει να έχουμε πίστη! Ευχαριστούμε την Παναγία της Φάτιμα για τόσες πολλές χάρες και την ευλογία στην οικογένειά μου και για τους πολλούς φίλους μου, Έχω πίστη στο Θεό”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

tlife.gr