Εορταγορά ELLET 2015!!! (PHOTOS)

105

 

 

Η “ΕΛΛΕΤ” Ελληνική εταιρεία Περιβάλλοντος και πολιτισμού πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της.

Στον Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα στη περιοχή της Πλάκας και της Ακρόπολης στήθηκε στις 11 και 12 Δεκεμβρίου μία τεράστια εορταγορά από την Ellet, για να μπορέσει ο κόσμος να κάνει αγορές. Η εορταγορά άρχισε να δέχεται κόσμο από τις 11:00 το πρωί, μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα. Οι πολίτες είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε σπιτικά γλυκίσματα,βιολογικά προιόντα και παραδοσιακά τρόφιμα τα οποία φτιάχτηκαν από το μεράκι και των κόπο των ντόπιων παραγωγών. Ακόμα μπορούσαν να αγοράσουν διάφορα βιβλία,κοσμήματα,αξεσουάρ και παιχνίδια.

 

Στς 12 Δεκεμβρίου 12:00-16:00, στήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο οικολογικό εργαστήρι,έτοιμο να δεχτεί όλους τους μικρούς φίλους και να φτιάξει μαζί τους το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και να δημιουργήσουν μαζί στολίδια,παιχνίδια,γούρια για τη διακοσμησή του.

Τέλος μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε όλους όσους παρευρέθηκαν στο μικρό μοναστηράκι, αφού υπήρχαν παιχνίδια με κρυμμένους θησαυρούς αλλά και μία υπέροχη ζεστή γωνιά που έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες να απολαύσουν ένα εξαιρετικό buffet σε μία άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Εμφάνιση Xmass_poster_A3_2015_F.jpg

Εμφάνιση Xmass_poster_A3_2015_F.jpg

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here