“Επιδημία” στην Ελληνική Showbiz !! Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο

128

Κάποιο είδος επιδημίας έχει πέσει στην ελληνική showbiz και ο ένας μετά τον άλλον, Ελληνες τραγουδιστές οδηγούνται στο νοσοκομείο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας! Ο λόγος για τους Αγγελική Ηλιάδη, Ηλία Βρεττό, Λευτέρη Πανταζή και Σάκη Αρσενίου!

Η αρχή έγινε με την Αγγελικη Ηλιάδη που έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως λόγω οξείας λαρυγγίτιδας δεν θα εμφανιστεί στο Frangelico μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. Μάλιστα εξαιτίας αυτού εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου και ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Ως είθισται σ΄αυτές τις περιπτώσεις είναι και σε… αφωνία.

Λίγες ώρες μετά στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και ο Ηλίας Βρεττός με γαστριντερίτιδα. Ο γνωστό τραγουδιστής προκειμένου να αντιμετωπίσει την ίωση εισήχθη στο νοσοκομείο, μπήκε στον… ορό και δε δήλωσε παρών στις πρόβες με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Rec.

Στο νοσοκομείο με κρίσεις βήχα μπήκε και ο Σάκης Αρσενίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Frangelico με την Αγγελική Ηλιάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Αποτέλεσμα εικόνας για pantazis
Τελευταίος ο Λευτέρης Πανταζής, που πέρασε δύσκολο Σαββατοκύριακο. Ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στην πίστα Barbarella Live club, τραγούδησε με αφόρητους πόνους στο ισχίο και όπως αναφέρει η Freddo, για να ανέβει στη σκηνή

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg