Εστεμμένη αναγκάστηκε να παντρευτεί για να ξεπλύνει τη ντροπή της αδελφής της!!! (PHOTOS)

65

 

Η 33χρονη σήμερα Rubie Marie, μοντέλο στο επάγγελμα, παντρεύτηκε πολύ μικρή, σε έναν εξαναγκαστικό γάμο που είχαν κανονίσει για εκείνη οι γονείς της, σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ο άνδρας της είχε τα διπλά της χρόνια.

Οι γονείς της, από την περιοχή West Midlands της Βρετανίας, κανόνισαν διακοπές στο Μπαγκλαντές. Αλλά μόλις έφτασαν εκεί η Rubie κατάλαβε πως ο μόνος λόγος του ταξιδιού ήταν να την παντρέψουν.

Όπως υποστηρίζει, ο γάμος κανονίστηκε για να αποκαταστήσει η οικογένειά της τη φήμη της που είχε πληγεί όταν η 17χρονη αδελφή της εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

«Δεν μου είχε αναφερθεί ποτέ (το θέμα του γάμου), δεν είχα καμία ένδειξη του τι θα συνέβαινε. Όταν η αδελφή μου έφυγε από το σπίτι για να παντρευτεί το φίλο της, δεν ήξερα τίποτα. Ήμουν 15 χρονών, πήγαινα σχολείο και διασκέδαζα με τους φίλους μου. Μάθαινα για τη ζωή και το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου ήταν ο γάμος», αφηγείται.

Θυμάται τη στιγμή που ο πατέρας της ανέφερε το γάμο. «Πάγωσα και δεν μπορούσα να καταλάβω. Καθόμουν κι έτρωγα στο τραπέζι όταν ο μπαμπάς μου πέταξε μια κουβέντα. ‘Δεν θα ήταν τέλεια αν παντρευόσουν;’, μου είπε. Θύμωσα τόσο πολύ που πέταξα το πιάτο μου στο πάτωμα και κλείστηκα στο δωμάτιό μου, όπως κάθε έφηβη. Νόμιζα πως που έκανε πλάκα αλλά ήξερα κιόλας πως υπήρχε και κάποια αλήθεια στα λεγόμενά του».

Όπως εξηγεί, παρά τη μικρή ηλικία της ήταν αναγκασμένη να ανταπεξέρχεται στα συζυγικά της καθήκοντα και έπρεπε «να είναι γενναία και να αφήνει τον άνδρα της να τα κάνει όλα με τον τρόπο του».

Μάλιστα συγγενικό της πρόσωπο την είχε προειδοποιήσει πως αν αντιστεκόταν μπορεί να έτρωγε ξύλο.

Αλλά η κατάσταση εκείνη, που έπρεπε να καταπιέζει όλα τα αισθήματά της και να κάνει ό,τι της ζητείτο, την έκανε να νιώθει «σαν να ήμουν πόρνη», όπως χαρακτηριστικά λέει. Τότε εμφάνισε και αυτοκτονικές τάσεις.

Ήταν αποφασισμένη να μην μείνει έγκυος και για το σκοπό αυτό έπαιρνε κρυφά αντισυλληπτικά χάπια μέχρι που η αδελφή του άνδρα της έψαξε τα πράγματά της, βρήκε τα χάπια και της τα πήρε.

Έτσι ήρθε και εγκυμοσύνη αλλά λόγω ενός προβλήματος επέστρεψε στη Βρετανία για θεραπεία. Τότε ο άνδρας της της ανακοίνωσε πως θα τη συνόδευε και μάλιστα απαίτησε εκείνη να μείνει με την οικογένειά του πριν την άφιξή του.

Εκείνη αρνήθηκε και τελικά ο γάμος τους ακυρώθηκε καθώς όταν έγινε, εκείνη ήταν παιδί.

Λόγω του γάμου αυτού ωστόσο «έχασε» τα χρόνια των σπουδών της κι έτσι άρχισε να σπουδάζει στα 24 της.

Παράλληλα έξανε καριέρα μοντέλου και τον Φεβρουάριο στέφθηκε Ms Galaxy UK στην κατηγορία γυναικών άνω των 30.

Πλέον η 33χρονη δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κρίνει και λέει πως η κόρη της τής δίνει όλη τη χαρά του κόσμου. «Είναι σαν το φως του ήλιου, όταν νιώθεις τη ζέστη του ήλιου στο πρόσωπό σου. Αυτό είναι η κόρη μου για μένα», καταλήγει.

modkeja2modkeja3modkeja4modkeja1

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

newsbeast.gr