ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από 6 μέχρι 13 Μαρτίου 2017

106

     

Πώς θα είναι αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Έχεις μάθει μέχρι τώρα να σου έρχονται βολικά οι καταστάσεις κι εσύ να μην κοπιάζεις ιδιαίτερα. Στο εξής όμως, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν με ορισμένες προβληματικές καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε πιάσουν απροετοίμαστη. Αν παραμείνεις αδρανής θα βγεις εκτός ελέγχου, γι’ αυτό δραστηριοποιήσου και φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο, θα καταφέρεις να προσελκύσεις αξιόλογα άτομα και με ώριμη συμπεριφορά από μέρους σου, θα είσαι σε θέση να τις αξιοποιήσεις μελλοντικά. Πάντα όμως φρόντισε να σκέπτεσαι λογικά και με ρεαλισμό, για να μην οδηγηθείς από τη βιασύνη σου σε λάθος ενέργειες.

Αισθηματικές
Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση αυτό το διάστημα, βρες περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε αναπόσπαστη από καθημερινά άγχη να μπορέσεις να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου. Προτίμησε να επικεντρωθείς στα θετικά για να περάσεις όμορφα, από το να προκαλείς εντάσεις και τριβή στη σχέση σου λόγω ασήμαντων διαφωνιών. Αν είσαι single, κατάλαβε επιτέλους ότι με την εσωστρέφεια δεν θα αλλάξεις τίποτα. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου και γίνε πιο προσιτή. Αυτό σε συνδυασμό με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή και να σε ευνοεί, ίσως φέρει στο δρόμο σου τον έρωτα που τόσο καιρό αναμένεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα πολύ σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα στον επαγγελματικό τομέα. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άτομα που έχεις δίπλα σου και στα οποία βασίζεσαι, θα σε στηρίξουν και θα συμβάλλουν σημαντικά στο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις για λίγο και να αποσυμπιεστείς από τη δυσμένεια που αντιμετώπιζες.

/

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο διάφορες ευκαιρίες, από τις οποίες έχεις να επωφεληθείς πολλά, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις και τις χειριστείς ορθά και κατόπιν ώριμης σκέψης. Μελέτησε καλά κάθε σου σκέψη πριν προχωρήσεις στην πράξη, γιατί ό, τι επιλογές κάνεις αυτές τις ημέρες θα είναι καταλυτικής σημασίας για την πορεία σου στο εξής. Μείνε πιστή στις ιδέες σου και μην κάνεις στιγμή πίσω. Ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες στον οικογενειακό τομέα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά τεταμένη και αν δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς το θυμό σου καλύτερα να πάρεις κάποια απόσταση από τους γύρω σου, ώστε να μην πεις και κάνεις πράγματα που αργότερα μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Ο ερωτικός τομέας θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις και γκρίνιες. Μην παραμελείς το ταίρι σου και κυρίως μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε αφήσουν να του πεις πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά και τον στενοχωρήσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι single, βγες από το σπίτι σου και φρόντισε να διασκεδάσεις παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Αντί να παραπονιέσαι που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την ανεξαρτησία σου κάνοντας ό, τι θέλεις, αφού δεν έχεις να δώσεις λόγο πουθενά. Ο Άρης από την Παρασκευή και μετά στο ζώδιό σου ευνοεί συναναστροφές και ευχάριστες στιγμές με καινούριους ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Σταμάτα να είσαι αδρανής και να αφήνεις ζητήματα να χρονίζουν και να σε κρατάνε καρφωμένη στο παρελθόν. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και με δυναμισμό κάνε πραγματικότητα ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να εκπληρώσεις επιτυχώς κάθε σου σχέδιο, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ακολουθείς ένα πλάνο. Μην επαναπαύεσαι στιγμή, ψάχνοντας διαρκώς εναλλακτικές οδούς σε περίπτωση που συναντήσεις κάποιο εμπόδιο στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου προστάζουν προσοχή, καθώς αν κάνεις ανοίγματα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Άρη να κινείται στον Κριό μέχρι την Παρασκευή και να επιφυλάσσει κινδύνους, πρόσεξε πολύ γιατί ίσως οι προθέσεις όσων σε περιβάλλουν και οι καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου δεν είναι αυτό που φαίνονται. Βάλε σε λειτουργία τη διορατικότητά σου και το ένστικτό σου, για να κρίνεις πιο προσεκτικά και σωστά τα ανθρώπους και δεδομένα. Το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, το τοπίο ευτυχώς ξεκαθαρίζει και ξέρεις ακριβώς τι σου γίνεται και τι διεκδικείς.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου μοιάζουν να βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Η πίεση και οι εντάσεις ενδέχεται να σε κάνουν να πεις λόγια που δεν πρέπει. Άφησε τη λογική και την ηρεμία σου να πρυτανεύσουν, αλλιώς ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος. Συζητήστε ώριμα και με ψυχραιμία για να βρείτε από κοινού τις χρυσές τομές που ψάχνετε, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν είσαι single, μην περιμένεις να σου έρθουν όλα στο πιάτο. Άλλαξε τακτική, βγες εκεί έξω δυναμικά και διεκδίκησε αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αναμένεται να είναι αρκετά πιεσμένη από ζητήματα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Απομονώσου λίγο για να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου, τι σου λείπει και τι ζητάς. Οικογενειακά θέματα δεν θα πρέπει να σε πτοήσουν και να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Πάτα γερά στα πόδια σου για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Όσον αφορά στα οικονομικά σου καλά θα κάνεις να μείνεις στάσιμη και να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προβλήματα επαγγελματικού χαρακτήρα θα κυριαρχήσουν αυτήν την εβδομάδα. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Παρασκευή, θα σε αναγκάσουν να προσγειωθείς απότομα και με ώριμη σκέψη να αποφασίσεις πράγματα και αλλαγές καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου. Το επικοινωνιακό κλίμα σήμερα είναι ευνοϊκό και με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες μέρες στους Ιχθείς και να σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, η ζωή σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και γαλήνη. Και όσες δεν έχετε κάτι σταθερό όμως, θα αισθανθείτε την ερωτική σας διάθεση να απογειώνεται και να φέρνει κοντά σας άτομα γοητευμένα από την ανανεωμένη αύρα σας.

Αισθηματικές
Έχεις βρει εκείνες τις ισορροπίες που ήθελες, κατόπιν μεγάλης προσπάθειας. Συνέχισε έτσι, ώστε να εξακολουθήσεις να κινείσαι σε αυτά τα επίπεδα και να μην χαλάσεις σε καμία περίπτωση την ευχάριστη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Μείνε ανεπηρέαστη ακόμη και από κάποιες απρόοπτες εξελίξεις που θα αναταράξουν την καθημερινότητά σου. Αν είσαι single, μην χάνεις χρόνο με ανούσια φλερτ και επικεντρώσου στην αναζήτηση σταθερού συντρόφου. Ενδέχεται και επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος, με το οποίο αφήσατε κάτι στη μέση.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο θα βγεις κερδισμένη. Μην φοβάσαι να ρισκάρεις καθώς με πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις επιτυχώς τα σχέδιά σου. Επαγγελματικά ζητήματα δρομολογούνται και αισθάνεσαι ηθική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου κινήσου πιο μετρημένα και συντηρητικά, ελαχιστοποιώντας περιττές σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα οφείλεις να οπλιστείς με υπομονή, καθώς ζητήματα που σου έδιναν την εντύπωση ότι είχαν τακτοποιηθεί, ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια. Όλο αυτό σε απογοητεύει και σε πτοεί. Ανασυντάξου λοιπόν και με σκληρή δουλειά φρόντισε να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε ταλανίζει. Τότε μόνο θα είσαι σε θέση να κοιτάξεις το μέλλον σου και να επικεντρωθείς σε αυτό ανενόχλητη. Ιδιαίτερα την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό της Παρθένου το τοπίο θα θολώσει και μέσα σου θα επικρατήσει σύγχυση για το τι πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές
Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτή και να θέσεις νέες, πιο γερές, βάσεις. Αν είσαι single, βρες τα λάθη που κάνεις και αναθεώρησε την τακτική και τις μεθόδους σου για να έρθεις πιο κοντά σε αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της δουλειάς σου να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να διατηρείς επιφυλακτική στάση, γιατί παραμονεύουν αρκετοί εχθροί και ανταγωνιστές. Μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου και κάνε σωστούς και έξυπνους ελιγμούς. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και σύνεση για να τα βγάλεις πέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβληματικές και αδιέξοδες καταστάσεις φαίνεται να παίρνουν ένα οριστικό τέλος. Έτσι, με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο την Παρασκευή και να σε ευνοεί, όσα πλάνα σχεδίαζες, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος προς υλοποίηση. Ασχολήσου με νέα χόμπι κι ενδιαφέροντα, που όμως θα σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακήστο ζώδιό σου, θα φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο που θα σε ξεμπλοκάρει αρκετά. Το πλανητικό σκηνικό επίσης φέρνει την τύχη με το μέρος σου, επομένως μην φοβάσαι να προβείς σε αποφάσεις που δύνανται να ανατρέψουν τα δεδομένα υπέρ σου.

Αισθηματικές
Τα μελανά σημεία στη σχέση σου δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν. Καλά θα κάνεις λοιπόν να τα αφήσεις εκεί που ανήκουν και να μην τα σκαλίζεις. Κάτι τέτοιο μόνο σε φθορά και καυγάδες μπορεί να οδηγήσει. Επικεντρώσου στα θετικά και κυρίως στο τώρα, φροντίζοντας να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να ανανεωθείς. Αν είσαι single, μην είσαι υπερβολική σε όσα ζητάς και μάθε να είσαι ικανοποιημένη με αυτά που σου προσφέρονται.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αν εξαιρέσεις κάποιες διαφωνίες που αναμένεται να προκύψουν στη σχέση σου με τους συνεργάτες σου. Επιστράτευσε τα ταλέντα σου, πίστεψε στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα απ’ όσο φαντάζεσαι. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να μην είσαι επιπόλαιη και να τακτοποιήσεις άμεσα εκκρεμότητες που έχεις με το νόμο και τη γραφειοκρατία, κυρίως τώρα που έχεις αποκτήσει περισσότερη άνεση.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τον Άρη να κινείται στον Κριό μέχρι την Παρασκευή, είσαι επικεντρωμένη στα αισθηματικά σου, καθώς αποζητάς έντονα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό. Επίσης, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, σου δίνει ξανά τη δυνατότητα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που σχεδίαζες από καιρό, προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου. Το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, την προσοχή σου θα μονοπωλούν ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα, καθώς θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες.

Αισθηματικές
Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο όσον αφορά στη σχέση σου και θα φροντίσεις να ξεδιαλύνεις εντελώς το τοπίο για να ξέρεις πού ακριβώς βαδίζεις. Ξέροντας λοιπόν τι σου γίνεται θα επανεξετάσεις ορισμένα πράγματα και θα κάνεις τις κινήσεις που πρέπει για να εξασφαλίζεις το κοινό σου μέλλον με το σύντροφό σου. Σε κάθε περίπτωση να είσαι πολύ προσεκτική και να λειτουργείς με γνώμονα τη λογική. Αν είσαι single, το έντονο πάθος και η γοητεία σου γίνονται έκδηλα προς τους γύρω σου και προσεγγίζοντας νέα άτομα, μπαίνεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετά ζητήματα που θα χρειαστούν άμεση διεκπεραίωση. Μείνε πιστή στις ιδέες σου και μην αφήνεις τη γνώμη τρίτων να σε βγάλει εκτός πορείας. Οργανώσου σωστά, δούλεψε σκληρά και εξέτασε κάθε παράμετρο των ευκαιριών που θα προκύψουν. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συντηρητική. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός πλάνου και μην προχωράς σε αχρείαστες αγορές και άσκοπα ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου, με τον Άρη για τελευταίες μέρες να κινείται στον Κριό, προβλέπεται να είναι φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είσαι σε θέση να τις διαχειριστείς όλες μαζί, όσο δυνατή κι αν είσαι. Γι’ αυτό χαλάρωσε, μείνε ψύχραιμη και τακτοποίησε ένα ζήτημα κάθε φορά. Μην αφήσεις τη βιασύνη και την επιπολαιότητα να επικρατήσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Σχεδιάζοντας ένα πλάνο μελετημένων κινήσεων και με αφοσίωση θα τα καταφέρεις και θα δικαιωθείς για όλες τις προσπάθειες που έκανες. Συναισθηματικά, βρίσκεσαι σε ευάλωτη φάση, κι ενώ χρειάζεσαι χρόνο να καλύψεις κενά που υπάρχουν, δυσκολεύεσαι λόγω της γενικότερης πίεσης στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Τελευταία έχεις χαθεί με το σύντροφό σου κι έχουν προκύψει πολλά κενά. Όλο αυτό φυσικά οφείλεται σε εσένα, γιατί σε έχουν απορροφήσει τα καθημερινά σου άγχη. Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα αργήσει να έρθει ένα οριστικό τέλος. Για να μην καταλήξεις σε αυτό το σημείο, κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεις χρόνο και να αλλάξεις τα πράματα. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια σχέση, το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε πλησιάσει και πολύ πιθανόν η γνωριμία σας να καταλήξει σε σχέση.

Επαγγελματικές
Άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος κάνουν ξανά αισθητή την παρουσία τους αυτήν την εβδομάδα, λόγω επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης. Φρόντισε να ενεργείς πάντα με μέτρο, αποφεύγοντας υπερβολές. Προσπάθησε να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, γιατί οι εξελίξεις που θα έρθουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για εξασφάλιση της καριέρας σου. Χρήματα που περιμένεις να πάρεις και καθυστερούν θα σου προκαλέσουν ένταση και νεύρα. Αναζήτησε τρόπους για επιπλέον εισοδήματα που θα σε ανακουφίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οποιεσδήποτε τάσεις αναβλητικότητας δεν θα σε βοηθήσουν καθόλου. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις είναι αρκετές και εξαιρετικά σημαντικές, οπότε δράσε γρήγορα αλλά προσεκτικά. Άτομα κοντινά σου θα έχουν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα και θα απευθυνθούν σε εσένα για βοήθεια. Αυτό θα σε εξαντλήσει, αλλά να ξέρεις ότι όλα είναι προσωρινά. Ιδιαίτερα την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, φρόντισε να κάνεις μικρές ανάπαυλες για να βγεις σώα από τη δύσκολη κατάσταση και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Αισθηματικές
Αυτόν τον καιρό φαίνεται να ευνοείσαι στα ερωτικά σου. Εκμεταλλεύσου το, μείνε κοντά με το ταίρι σου και δώσε όσα χρειάζεται για να μην σου παραπονιέται. Έτσι, η εβδομάδα σας θα κυλήσει όμορφα και με διάχυτο το ρομαντισμό. Αν είσαι single, άτομο από τον εργασιακό σου χώρο θα σου εκφράσει ανοιχτά τα αισθήματά του. Αυτό θα σε τονώσει και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Για να ανταπεξέλθεις σε αυτούς τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Επιστράτευσε το ρεαλισμό σου και οργανώσου σωστά, για να προλάβεις εσύ τις καταστάσεις που θα επέλθουν. Ίσως εξαντληθείς μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση, αλλά στο τέλος να είσαι σίγουρη ότι θα ανταμειφθείς για την υπομονή και την προσπάθειά σου. Στα οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου και να κάνεις όλα εκείνα τα ανοίγματα που σχεδίαζες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρες επειγόντως χρόνο για εσωτερικό διάλογο και αναζήτηση. Μόνο αν ξέρεις ακριβώς τι σου λείπει και ζητάς, θα ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και θα δεις ότι θα οδηγηθείς εκεί που θέλεις. Την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα έχεις σημαντική βοήθεια στα οικονομικά σου, η οποία θα είναι παντελώς αναπάντεχη.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες στο σύνολό τους προμηνύουν θετικές εξελίξεις για τα αισθηματικά σου. Αν έχεις σταθερό δεσμό, το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας θα εκτοξευθεί στα ύψη. Αν είσαι single, αναθεώρησε τη συμπεριφορά σου, γιατί με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο την Παρασκευή, η μοίρα θα σε ενώσει με άτομο που σε συνδέουν πολλά, επιφυλάσσοντας τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι ευθύνες σου θα είναι πάρα πολλές και θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου διευκολύνεται σημαντικά, κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να λύσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου ζητήματα είναι σε κρίσιμη φάση, οπότε μην παρασύρεσαι σε επιπλέον έξοδα που θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τα δεδομένα που προκύπτουν σε κάνουν να εξετάσεις και να κρίνεις εκ νέου πρόσωπα και καταστάσεις. Ιδίως όμως, θα έρθουν στο φως ζητήματα οικονομικού αλλά και ερωτικού χαρακτήρα, που θα απαιτήσουν την προσοχή σου για να διευθετηθούν. Μην εξαντλείς τον εαυτό σου και μείνε μακριά από υπερβολές που θα σε εξουθενώσουν ψυχικά και σωματικά. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και φρόντισε όσο μπορείς να αποφορτιστείς από προβληματικές καταστάσεις. Την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο, εξελίξεις και αλλαγές θα σε ευνοήσουν στα οικονομικά σου. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και μην επαναπαύεσαι καθόλου.

Αισθηματικές
Η δυναμική διάθεση που θα σου χαρίσει ο Άρης στον Κριό μέχρι την Παρασκευή, θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση να βρεις τις πολυπόθητες λύσεις που ψάχνεις για τα ερωτικά σου ζητήματα. Βρες περισσότερο χρόνο για το ταίρι σου, άφησε το ρομαντισμό που κρύβεις μέσα σου να εκδηλωθεί και απογειωθείτε στον έβδομο ουρανό. Αν είσαι single, θα πρέπει να καταλάβεις ότι το πρόβλημα ξεκινάει από εσένα. Ψάξε τι κάνεις λάθος, υιοθέτησε άλλη συμπεριφορά και τακτική και θα δεις πως σύντομα τα γεγονότα θα σε επιβεβαιώσουν.

Επαγγελματικές
Έχεις πιεστεί πολύ από θέματα και εμπόδια που έχουν προκύψει. Καταλαβαίνεις πλέον ότι απαιτείται άμεση και δυναμική παρέμβαση, ώστε να μπουν όλα σε μια τάξη κι εσύ να μπορέσεις να πάρεις τις βαθιές ανάσες που τόσο έχεις ανάγκη. Κρατώντας πάντα ένα μέτρο, περιόρισε το στρες και την απελπισία που σου προκαλούν οι καταστάσεις και φτιάξε ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό πλάνο. Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθείς για τελευταίες μέρες, σου παρουσιάζονται εκείνες οι ευκαιρίες που αναζητούσες καιρό τώρα για να εξασφαλίσεις το μέλλον της δουλειάς σου και να νιώθεις πιο σίγουρη και ασφαλής. Οικονομικά, απόφυγε ανοίγματα και αγορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα σε βγάλουν εντελώς έξω από το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτές τις ημέρες με τον Ερμή να κινείται για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει θετικά, νέες δυναμικές βελτίωσης για κάθε τομέα της ζωής σου φαίνεται να παρουσιάζονται και να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξιοποίησε γνωριμίες που έχεις και που μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Κάνεις πολλή καλή δουλειά και συνέχισε έτσι, καθώς δέχεσαι τις θετικές επιρροές των πλανητικών όψεων.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή και αφοσίωση. Για να παίρνεις αυτό που θέλεις από τη σχέση σου και να μην υπάρχουν διαφωνίες, φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτική. Αναβάθμισε τη σχέση σου αποβάλλοντας δισταγμούς και εγωιστικές τάσεις. Αν είσαι single, δραστηριοποιήσου και τόλμησε να κυνηγήσεις χωρίς φόβο αυτόν που θέλεις.

Επαγγελματικές
Νέα ευχάριστα δεδομένα και εξελίξεις θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου. Οι νέες προοπτικές που θα έχεις στο χώρο της εργασίας σου θα είναι πολλές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και κερδοφόρες. Στα οικονομικά σου, πρέπει υιοθετήσεις πρόγραμμα και να κινείσαι με μέτρο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο, που θα προκαλέσει μια μικρή ανατάτωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg