Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα

58

 

 

Κριός
Παράξενες οι μέρες αυτές για σένα. Το ρίχνεις στη δουλειά. Μη ξεγελαστείς και χάσεις το χρόνο σου, βοηθώντας εκείνους που δε το αξίζουν! Κλείνεσαι στον εαυτό σου στις 11 και 12, κάτι δε σου αρέσει στις σχέσεις σου, δεν είσαι ξεκάθαρη ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Ξεκουράσου στις 13, μείνε σπίτι. Αμφιβολίες στις 14 σε οδηγούν στα λόγια μιας έμπειρης ύπαρξης.

Ταύρος
Μυστήριες μέρες και σκοτεινές αυτές που ακολουθούν. Ξαφνικά εμπόδια παντού και με οτιδήποτε και να ασχοληθείς  δε θα έχεις το επιθυμητό το αποτέλεσμα! Αναστατώνεσαι ερωτικά με την Αφροδίτη στους Ιχθύες στις 12 και μπερδεύεσαι πολύ. Απέφυγε το shopping therapy στις 13! Ενοχλείσαι από τη συμπεριφορά κάποιων, αλλά το προσπερνάς!

Δίδυμος
Η έκλειψη Ηλίου σε τρελαίνει κανονικά! Μπορεί να πάρεις ριζικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και μετά να το μετανιώσεις. Δε πιστεύεις κανέναν στις 10, στο επιβεβαιώνουν αυτό στις 11! Βγες έξω για διασκέδαση στις 12, φλέρταρε άφοβα, όμως μη παρασυρθείς με το κακό παιδί της παρέας. Συνεχίζεις να βασανίζεσαι επαγγελματικά, κάτι μαθαίνεις στις 14 και συγκλονίζεσαι! Μη πιστεύεις στα λόγια τα μεγάλα!

Καρκίνος
Παίρνεις τις αποφάσεις σου! Φτιάχνεις βαλιτσούλα και τρέχεις να συναντήσεις ανθρώπους που σε αγαπούν και σε στηρίζουν μέχρι και τις 12. Εκφράσου ελεύθερα, να ντύνεσαι ωραία και κάνε σκέψεις ανάλαφρες. Ξεσηκώνεσαι ερωτικά. Επιλέγεις το διαφορετικό. Στο χαλάνε το όνειρο, οι δουλειές που έχεις αφήσει στη μέση και τα λόγια κάποιου.

Λέων
Ένα παραμύθι η ζωή σου. Είναι τέτοιο το σκηνικό που παρασύρεσαι και μένεις πάλι άφραγκη. Θα τη βρεις την άκρη, έχεις το τρόπος σου εσύ. Απέφυγε να βγεις στις 11, προτίμησε το σπίτι ακόμα και στις 12, για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις στιγμές με το σύντροφό σου. Ένας φίλος είναι επίσης η ιδανική παρέα. Βολτάρεις στις 13. Είσαι αισιόδοξη πολύ. Η φαντασία σου καλπάζει..


Παρθένος

Γίνεσαι πάλι καχύποπτη πολύ με ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Τα βάζεις με τον εαυτό σου, θέτεις τους όρους ξανά, κάνεις στην άκρη τα ρομαντικά και βλέπεις την αλήθεια. Ίσως να δεις και το αληθινό το πρόσωπο μερικών. Γλυκαίνεις στις 12, κάνεις νάζια και υπάρχει και ανταπόκριση. Συναντάς φίλους, χαμογελάς ξανά. Ζόρικη η μέρα σου. Μπαίνεις στο μάτι όλων!

Ζυγός
Με τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα ασχοληθείς τις μέρες αυτές. Το σκέφτεσαι αλλά μη κάνεις κανένα βήμα. Στις 10 το περιεργάζεσαι ξανά και κάνεις δειλά-δειλά μια μικρή προετοιμασία. Και εκεί που θα είσαι έτοιμη να κάνεις το θαύμα σου, ένα πρόσωπο στις 12 σε κάνει και αλλάζεις γνώμη. Ξεκουράσου στις 13 και κάνε τα beaute σου. Να είσαι όμορφη. Δύσκολη μέρα στις 14 σε εξοργίζουν και ξεσπάς! Φτιάξε το κλίμα άμεσα…

Σκορπιός
Μυστήρια πολύ, φλερτάρεις επικίνδυνα και ότι προκύψει. Να το αποφύγεις αυτό, γιατί θα μπλέξεις άσχημα. Κάτι ακούς στις 11 και ηρεμείς γλυκά. Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου στις 12 και 13, δείξε το καλύτερό σου τον εαυτό, κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει. Παρασύρεσαι στις 14. Τα πάθη σου, οι επιθυμίες σου, σε οδηγούν εκεί που δε πρέπει να πας. Συγκρατήσου!

Τοξότης
Σε βλέπω τις μέρες αυτές να κοιμάσαι κάπου εκτός σπιτιού! Μέχρι και τις 11 θα πρέπει να διαλέξεις δουλειά ή σπίτι και αυτό θα σου προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. Επιστρέφεις φυσικά στις 12 και προσπαθείς να φτιάξεις το κλίμα όσο καλύτερα γίνεται. Απέφυγε μέχρι και τις 14 να δώσεις εξηγήσεις ή να βοηθήσεις κάποιον. Απογοητεύεσαι.

Αιγόκερως
Μέρες παράξενες. Άλλα θα λες, άλλα θα καταλαβαίνουν, ένα χάος κανονικό. Προτίμησε να μείνεις λίγο μόνη, δίχως πολύ κόσμο γύρω σου για να αποφύγεις τα χειρότερα. Ζήτα επίσης ξεκάθαρα λόγια να ξέρεις προς τα πού βαδίζεις. Απόλαυσε τις μέρες σου στις 12 και 13, είναι ιδανικές για ρομανς.. Εντάσεις στις 14 και πείσματα σε εκνευρίζουν. Κράτα διπλωματική στάση.

Υδροχόος
Απέφυγε τις σπατάλες. Μπορεί να δεις μια νέα ευκαιρία, όμως πρόσεχε γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προτίμησε να περάσεις από ένα test drive που συναναστρέφεσαι. Ξεκουράσου όσο μπορείς στις 13. Τσακώνεσαι με τους δικούς σου, στις 14 για οικονομικά ζητήματα. Κάτι δε σου πλήρωσαν και τρελαίνεσαι.

Ιχθύες
Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου δε σου κάνει και πολλά! Τρελαίνει όλους τους άλλους εκτός από εσένα. Οργανώνεσαι εκ νέου και πετάς! Αισιόδοξη πολύ στις 10, μιλάς σε βάθος με τους ανθρώπους σου στις 11. Στις 12 ερωτοτροπείς με το σύντροφό σου, με μια νέα ύπαρξη, πάντως χαμογελάς και φλερτάρεις ασύστολα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Απόλαυσέ το και στις 13. Εντάσεις προκύπτουν στη δουλειά στις 14. Πρόσεχε!