Η άγνωστη επιθυμία της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου για την πώληση της βίλας στη Σύρο!!!

57

Τον τελευταίο λόγο στην πώληση της εντυπωσιακής βίλας είχε η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου – Ο όρος που έβαλε στο νέο ιδιοκτήτη…

Τα συνεργεία των εργολάβων που δουλεύουν στην βίλα βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ ο αδελφός του νέου ιδιοκτήτη βρίσκεται στο νησί για τα τελευταία διαδικαστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα που απέκτησε ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα προορίζεται για διαμονή VIP προσώπων. Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, κυρία Κουράκου, στην οποία άνηκε η βίλα, συμφώνησε τελικά να μειώσουν την αρχική τιμή. Από 1.800.000 ευρώ που έγραφε το πωλητήριο τελικά, δόθηκε σχεδόν μισοτιμής, κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ με τον όρο τα χρήματα να βγουν σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Γαλλία σε δύο δόσεις!
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
 Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, πούλησαν τη βίλα και το πέριξ αυτής οικόπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην Υπουργός το 2002 είχε αγοράσει το οικόπεδο και τρία χρόνια αργότερα είχε χτίσει τη βίλα που βλέπετε στην φωτογραφία.

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   newsit.gr