Η Αθήνα γιορτάζει τα Χριστούγεννα!!!

74

Ενόψει της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου στήθηκαν διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν είχαν σταματημό με μόνο στόχο να προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

Έτσι ο δήμος Αθηναίων και οι περιοχές του,έβαλαν τα γιορτινά τους και περίμεναν τον κόσμο να παρακολουθήσει τη σορία των εκδηλώσεων.

Ο δήμος Ταύρου-Μοσχάτου διασκέδασε τους πολίτες του, με δύο άκρως ενδοιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο Θεόδωρος Αγγελόπουλος στο Μοσχάτο.

Ο δήμος Κηφισιάς πραγματοποίησε το άναμα του δέντρου του με πολύ κέφι κόσμο και στα μικρόφωνο τη μία και μοναδική Demmy.

Μία διαφορετική μέρα περίμενε τόσο τους κατοίκους του δήμου Ηρακλείου στην Αττική,όσο και όλους εκείνους που επέλεξαν να βρεθούν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στη κεντρική πλατεια στις 11:00-13:00. Aφού όλη τη πλατεία την είχε κατακλύσει ένα απέραντο κομμωτήριο έτοιμο να υποδεχτεί τα κορίτσια αλλά και Christmas tattoo & wave  hair design για τα αγόρια. Ακόμα τα ξωτικα και οι άγιοι Βασίληδες έδωσαν το δικό τους εοταστικό τόνο.

Ο δήμος Αθηναίων και η περιοχή Γκύζη-Αμπελόκηποι στις 19 Δεκεμβρίου έστησε τη δική της θεατρική παράσταση με την ονομασία ” η μάγισσα γνωρίζει τον Άγιο Βασίλη και ταξιδεύουνε στην Υδρόγειο””.

Ο δήμος Πειραια και συγκεκριμένα το κέντρο Πειραιά το οποίο είναι αφιερωμένο στα παιδιά που έχουν ανάγκη, οργάνωσε το δικό του χειροποίητο φιλανθρωπικό σεμινάριο. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/12 και ώρα 17:00-20:00 και είχε ως θέμα το SCRAPBOOKING. Η εκδήλωση είχε την ονομασία Εργοστάσιο χρωματιστών ευχών.

Στην περιοχή της αγίας Παρασκευής στήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου από τις 10:00- 14:00 το πρωί ένα εορταστικό παζάρι από την playgroundhellas , όπου όσοι παρευρέθηκαν διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια και εκπλήξεις. Στόχος του παζαριού ήταν η εύρεση χρημάτων για την αναδόμηση της παιδικής βιβλιοθήκης και την οργάνωση δράσεων για την ανάπτυξη της φιλαγνωσίας στα παιδιά.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο