Η αμήχανη στιγμή όταν σε προσπερνάει στην Εθνική το… τρέιλερ σου! [vid]

52

Το να ρυμουλκείς ο ίδιος το αγωνιστικό σου και να μην το εμπιστεύεσαι σε οποιονδήποτε νταλικέρη, είναι θεωρητικά ο ασφαλέστερος τρόπος για να το μεταφέρεις στην εκκίνηση του αγώνα.

Έλα όμως που υπάρχει και ο νόμος του Murphy…

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε εδώ – δεν μας βοηθούν και τα πολωνικά μας– όμως φαίνεται πως είτε ο κοτσαδόρος του αυτοκινήτου ξεβιδώθηκε, είτε η χούφτα του τρέιλερ έσπασε και μαζί της η εφεδρική αλυσίδαπρόσδεσης.

Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε, ήταν το τρέιλερ να προσπεράσει το ρυμουλκό! Και η αντίδραση του οδηγού ήταν η αναμενόμενη, με πολλά «μπιπ». Όμως ήταν τυχερός, αφού το τρέιλερ με το Impreza έστριψε ομαλά, βγήκε στο χώμα και σύρθηκε κατά μήκος της μπαριέρας για να σταματήσει με ασφάλεια. Δεν θα ήθελε πολύ για να στρίψει απότομα και να πέσει στην μπαριέρα υπό μεγαλύτερη γωνία, με αποτέλεσμα να ανατραπεί ή να φύγει από πάνω το αυτοκίνητο.

Οι ζημιές τελικά ήταν μηδαμινές και οι αποσβολωμένοι ράλιμεν μπόρεσαν μέσα σε μισή ώρα να ξανακοτσάρουν το τρέιλερ και να συνεχίσουν το δρόμο τους προς την εκκίνηση του ράλι.

Πολύ τυχεροί μέσα στην ατυχία τους.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg