Η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη σε όσους τους έκραξαν για το εξώφυλλο με τους μετανάστες!!! (PHOTOS)

122

Μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν για το εξώφυλλο του περιοδικού DownTown «Είμαστε όλοι πρόσφυγες» και την απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθαρίζουν τη θέση τους και τις προθέσεις τους. Η απάντηση τους έρχεται μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο twitter:
«Επειδή έγινε μεγάλο θέμα με το εξώφυλλο του DownTown η θέση μας είναι αυτή:

Πριν από ένα μήνα μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη φωτογράφιση ενός τεύχους αφιερωμένο στους μετανάστες και στους αγρότες. Δεχτήκαμε όπως έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο όταν υπάρχει ανάγκη κι αυτό μας ζητείται. Ουδέποτε υπήρχε πρόθεση από μέρους μας για συμμετοχή σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπορευματοποίησης ενός τόσο σοβαρού θέματος και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς – με πολλή χαρά – θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες όποτε χρειαστεί, σε όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο.»

http://www.zappit.gr/files/Image/05_SEASON_2015-16/01_DAILY_STUFF/06_MARCH/11/katsoulis.jpg

http://www.zappit.gr/files/Image/05_SEASON_2015-16/01_DAILY_STUFF/06_MARCH/11/katsoulis2.jpg

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr