Η αποκάλυψη του Γιάννη Λουκάκου για την δικαστική διαμάχη για τα χρήματα του “Master Chef”! (VIDEO)

58
«Δεν θα πήγαινα σε πρωινό για να κάνω μαγειρική».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Γιάννης Λουκάκος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την δικαστική διαμάχη με το “Master Chef”, ενώ τόνισε πως δεν θα πήγαινε σε πρωινή εκπομπή για να κάνει μαγειρική.

«Δεν θα πήγαινα σε πρωινό για να κάνω μαγειρική, θα το θεωρούσα πισωγύρισμα σε σχέση με αυτά που έχω ήδη κάνει και από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευρηματικός γιατί όταν κάνω τη δουλειά μου θέλω να την κάνω σωστά. Κι επίσης μου φαντάζει εξουθενωτικό όλο αυτό. Επίσης δεν μου αρέσει να λειτουργώ για κάτι που είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για μένα, να το βάζω σε καλούπια, ότι πρέπει να είναι γρήγορο για να το φτιάξουν σπίτι. Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω».

«Το “Master Chef” βγήκε το 2010 που ήταν το τέλος των καλών εποχών. Δυσκολευτήκαμε πολύ να πάρουμε τα χρήματά μας από εκεί, όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, με δικαστικές διαμάχες, το οποίο δεν είναι καθόλου ωραίο. Κάναμε μία κοινή ομάδα και ξεκίνησα εγώ τη διαδικασία με κάποιους νομικούς συμβούλους γιατί είχαν μείνει στάσιμα τα πράγματα».


 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

zappit.gr