Η “Γυμναστράδα” όλων των εποχών !!! Δήμος Ηρακλείου+Cosmogym (VIDEO+PHOTO)

281

Η «Γυμναστράδα», το πλέον παραδοσιακό Φεστιβάλ Γυμναστικής, που εδώ και 25 χρόνια διοργανώνει ετησίως ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, έχει εδώ και καιρό αφήσει τα σύνορα της πόλης έχοντας γίνει θεσμός για όλη την Αττική. Ήρθε όμως η ώρα το μήνυμά της να διευρυνθεί, να γιγαντωθεί, να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και έξω από τη Χώρα. Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ενώνει τις δυνάμεις του με το γνωστό θεσμό διοργάνωσης αθλητικών φεστιβάλ Cosmogym Festival & Contest 2016 στοχεύοντας στο να διοργανώνει φέτος, τη μεγαλύτερη «Γυμναστράδα» όλων των εποχών, το Φεστιβάλ Γυμναστικής 2016, από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».

Με συμπληρωματικό τίτλο «Win for Life Festival of Gymnastics», η φετινή Γυμναστράδα απευθύνεται σε όλους: επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αθλητές και συλλόγους, σε όσους αγαπούν την γυμναστική, από όλη την Ελλάδα ή και τον υπόλοιπο κόσμο.

Συνεργασία Δήμου Ηρακλείου Αττικής – Cosmogym
Η επίσημη αναγγελία της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τον φορέα Cosmogym έγινε  στην 2η Ενημερωτική Ημερίδα για το Cosmogym 2016. Την αναγγελία έκαναν ο αντιδήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης, και ο εντεταλμένος σύμβουλος στα θέματα Αθλητισμού, Μανώλης Κουτσογιαννάκης. Τιμητικά παρευρέθηκε και η Λίλα Σαβράμη, μέλος της 1ης τεχνικής επιτροπής της 1ης Γυμναστράδας στο Ηράκλειο το 1990.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το «Cosmogym Festival & Contest 2016» είναι μια σειρά αθλητικών-καλλιτεχνικών-μορφωτικών γεγονότων που γίνονται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου και μπορούν να πάρουν μέρος ομάδες ασκουμένων αλλά και μεμονωμένα άτομα (ανάλογα το γεγονός) κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης και θα πραγματοποιηθεί 21 έως 26 Ιουνίου 2016 στο Κλειστό κέντρο Πυγμαχίας “Γεώργιος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg