Η Γωγώ Μαστροκώστα μιλάει για την σχέση της με τον Τραιανό Δέλλα και την περιπετειά της για τον καρκίνο!!! (VIDEO)

210

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία αναφέρθηκε στον τρόπο που έμαθε πως πάσχει από καρκίνο & τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα.

Το ότι η «μάχη» της με τον καρκίνο δεν την άλλαξε, εξομολογήθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που είχε η ασθένεια στον τρόπο με τον οποίο βίωσε την μητρότητα.

«Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», η γυμνάστρια – σχεδιάστρια ρούχων και συμπλήρωσε: «το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου. Κι εγώ έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα ότι η Κάιλι Μινόγκ το είχε ξεπεράσει».

Όπως είπε, το ότι ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε έκανε λάθος διάγνωση ήταν… ευτύχημα, καθώς, όταν έχεις καρκίνο στο στήθος απαγορεύεται να κάνεις παιδί για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά εκείνη έγινε μανούλα. «Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», πρόσθεσε.

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει», κατέληξε η Γωγώ.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  filathlos.gr