Η εξομολόγηση του Φραγκολιά για τη ΣΧΕΣΗ του με τη Βίσση…!!!!

71

 

 

Πολλά μπορεί να ακούγονται, όπως όμως ξεκαθαρίζει στο People ο ίδιος ο Κώστας Φραγκολιάς: «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Κάποιες φορές μου λείπει η συντροφικότητα, αλλά έχω μεγάλο φόρτο εργασίας».

Όταν τελειώνει μια σχέση κάνεις την αυτοκριτική σου;

Πάντα συμβαίνει αυτό. Γιατί έχεις επενδύσει σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι επιλογή σου, πορεύεσαι ένα διάστημα και όταν τελειώνει αναλογίζεσαι τι έφταιξε, αν θα μπορούσες να έχεις κάνει κάτι διαφορετικά.

Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να την ερωτευτείς;  

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι η ομορφιά. Έπειτα θέλω να με κρατάει ήρεμο, να μου έχει εμπιστοσύνη, να επικοινωνούμε, να έχουμε χημεία, οικειότητα και να μην φοβόμαστε να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας. Πάντως αν ερωτευτείς μόνο με το μυαλό τις περισσότερες φορές είσαι σε λάθος σχέση. Συνήθως η καρδιά προστάζει διαφορετικά πράγματα από την λογική.

Γιατί οι γυναίκες δεν σε εμπιστεύονται;

Δεν αποπνέω ασφάλεια. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως δουλεύω στη τηλεόραση όσο με την συμπεριφορά μου. Πολλά πράγματα που έκανα στην εφηβεία μου και την περίοδο που ήμουν 20 ετών εξακολουθώ να τα κάνω. Κυκλοφορώ με μηχανή, ακούω την ίδια μουσική, έχω τους ίδιους φίλους, παίζω μπάλα και ντύνομαι περίπου με τον ίδιο τρόπο. Αφού ισχύουν όλα αυτά, προφανώς,  και ο τρόπος σκέψης μου κάποιες φορές να είναι λίγο πιο παιδικός. Όμως, δεν ξέρω να τα αλλάξω.

Την περίοδο που είχες σχέση με την Άννα Βίσση υπήρξε μια υπερέκθεση, αν και εσύ δεν μίλησες ιδιαίτερα για αυτό.

Δεν είχα κάτι να πω. Στη προκειμένη σχέση η Άννα ήταν η σταρ. Αν έπρεπε να μιλήσει κάποιος ήταν εκείνη.  Γενικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για το τι κάνω μέσα στη σχέση. Αυτά είναι προσωπικά του ζευγαριού.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

athensmagazine.gr