Η Καίτη Φίνου μιλάει για την περιπέτεια της υγείας της!!!

45

Το ότι απέκτησε θυρεοδειδή από τη στεναχώρια της και έφτασε σε σημείο να σιχαίνεται τον ίδιο της τον εαυτό και να μην βγαίνει από το σπίτι, εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Το τηλέφωνο σταμάτησε να χτυπάει το 1998 για δουλειές που θα ήθελα να κάνω εγώ. Ήρθε κάποια στιγμή η στεναχώρια τότε και με χτύπησε στον θυρεοειδή και άρχισα να παχαίνω. Άρχισα να πρήζομαι, να φουσκώνω, είχα έκτακτες συστολές πάνω στην σκηνή, ένα πνίξιμο στο λαιμό που νομίζεις ότι πεθαίνεις, όταν δεν ξέρεις τι είναι, ψιλοκρίσεις πανικού, όλα αυτά μαζί», περιέγραψε, στην εκπομπή «The 2Night Show», η πρωταγωνίστρια που έγινε γνωστή από τις βιντεοκασέτες των ’80s.

Μετά από επίσκεψη στο γιατρό, η Καίτη διαγνώστηκε με θυρεοειδή και άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία. «Έμεινα ένα χρόνο χωρίς δουλειά, το χρόνο που πάχυνα και έφτασα 100 κιλά και, και έβαψα τα μαλλιά μου καστανά γιατί με σιχαινόμουν τόσο πολύ, σιχαινόμουν να με δω, μόνο τον καθρέφτη μου που δεν είχα σκεπάσει και δεν ήθελα να βγω έξω!».

«Κάποια μέρα ήρθε η μικρή μου αδερφή και μου λέει “πάμε μια βόλτα στη θάλασσα”. Σηκώθηκα, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Πήγαμε μια βόλτα και μου λέει “πρέπει να βρεις μια δουλειά, μια οποιαδήποτε δουλειά, ας μην είναι αυτή που αγαπάς, θα έρθει κι αυτή στην ώρα της” και βρίσκω τα βιβλία», κατέληξε.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

  star.gr