Η καρδιά της Ανθοκομικής Χτυπάει στις Αχαρνές !! (VIDEO)

120

Άνοιξαν οι “πύλες” της 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, με τεράστια προσέλευση του κόσμου, ο οποίος έμεινε έως αργά απολαμβάνοντας θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, αθλητικές εκδηλώσεις  και πολλά άλλα δρώμενα που πραγματοποιούνται στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας. Οι συμμετοχές των εκθετών από την ανθοκαλλιέργεια και την ανθοπαραγωγή είναι πολλές,  καθώς οι Αχαρνές είναι η γεννέτειρα της Ανθοκομικής.

Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου 2016.

Παράλληλα στο θεατράκι της πλατείας Θρακομακεδόνων θα πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις,  δημιουργική απασχόληση παιδιών, έκθεση βιβλίου και πολλά άλλα.

Τη λαμπερή τελετή των εγκαινίων, που παρουσίασε η Υπεύθυνη Τύπου του Δήμου Αχαρνών Κατερίνα Παπασταματίου, τίμησαν με την παρουσία τους: ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιάννης Τσιρώνης.

Οι βουλευτές:

κ. Ιωάννης Δέδες

κ. Γεώργιος Βλάχος

κ. Αθανάσιος Μπούρας

Εκ μέρους της Περιφέρεις Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ιωάννα Τσούπρα.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης.

Οι Δήμαρχοι:

Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κ. Νικόλαος Σαράντης

Διονύσου, κ. Διονύσιος Ζαμάνης

Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος

Πεντέλης, κ. Δημήτρης Στεργίου

Φυλής, κ. Χρήστος Παππούς.

ο Επιτελάρχης ΔΑΕ – Υποπτέραρχος (Ι) Μαρίνος Λούκος

Τιμώμενο πρόσωπο στη φετινή Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών ήταν ο πρέσβης της Δημοκρατίας του Καζακστάν κ. Αλεξέι Βολκόφ, ο οποίος κατέφθασε στην Ανθοκομική Έκθεση συνοδεία πολυπληθούς αντιπροσωπείας.

Την Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος Τοπαλίδης, Οικονομικών κ. Θεόφιλος Αφουξενίδης , Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού και Θρακ/νων κ, Αναστάσιος Χίος, , Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ.  Θεόδωρος Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ελένη Σαχσανίδη, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Αχαρνών κ. Αντώνης Παλιούρας.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ και Αντιδήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Καμπόλης, o πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, ο πρόεδρος του Κέντρου ΑμΕΑ ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ηλίας Ζητούνης, ο Διευθ/νων Σύμβουλος της Επενδυτικής Αχαρνών κ. Χαράλαμπος Ζάχαρης, η πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Αχαρνών κα Χρύσα Δουρίδα, Τοπικοί Σύμβουλοι Αχαρνών και Θρακ/νων καθώς και η Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Αχαρνών – Θρακ/νων Γεωργία Βλάχου.

Δημοσιογραφική επιμέλεια ρεπορτάζ  Αθηνά Περράκη

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg