Η Κωνσταντινίδου πιο αδύνατη από ποτέ!!! (PHOTOS)

79

Απόλυτα συμβιβασμένη με τη μοναξιά της είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πλέον ζει μόνη στο σπίτι, αφού η μοναχοκόρη της, Μαρία έχει εδώ και καιρό “ανοίξει” τα φτερά της.

Και η λατρεμένη “Ζουμπουλία” απολαμβάνει τη μοναξιά, νιώθει καλά με τον εαυτό της, ενώ βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της ζωής της. Έχοντας χάσει αρκετά κιλά, η ηθοποιός ειναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και πραγματικά μάς εξέπληξε η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της, όταν την είδαμε να ποζάρει στο περιοδικό Omikron.

Η Κωνσταντινίδου, μεταξύ άλλων, μίλησε στο περιοδικό και για τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.

«Μεγάλη συνάντηση ζωής για εμένα ήταν ο Ταξιάρχης. Δεν με καθόρισε μόνο ως άνθρωπο αλλά και ως ηθοποιό. Με βοήθησε να διαμορφωθώ. Συζητούσαμε ώρες ολόκληρες. Οι άνθρωποι ξεχνάμε όμως. Όταν χωρίζουμε, ξεχνάμε τι μας ένωσε με τον άλλο. Μας ένωσε μεγάλη αγάπη, μεγάλος έρωτας, μεγάλο… νοιάξιμο. Έχουμε κι ένα παιδί μαζί. Γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε. Προσπαθώ πάντα να ξαναθυμηθώ τι αγάπησα σ’ αυτόν. Και μπορώ να πω ότι τώρα αγαπώ πιο πολύ αυτά που με έκαναν να τον ξεχωρίσω τότε. Θα είναι πάντα η οικογένειά μου. Ακόμη και τώρα που μπορεί να κάνει άλλη οικογένεια. Δεν παύει να είναι και δική μου. Με νοιάζεται και τον νοιάζομαι», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here