Η Λαμπίρη αποκάλυψε τι δεν μάθαμε ποτέ για την Ελένη Μενεγάκη!!!

48

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφίβολα η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί να βρίσκεται περισσότερο από 20 χρόνια στις οθόνες μας, με τους παπαράτσι να καραδοκούν σε κάθε της βήμα, κι όμως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνη. Ένα από αυτά θέλησε να βγάλει στο φως της δημοσιότητας η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία μίλησε στην Real Life.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας παρουσιαστής;

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας παρουσιαστής είναι να δηλώνει δημόσια ότι κουράστηκε ή βαρέθηκε με το προιόν που υπηρετεί. Πολύ περισσότερο όταν το προιόν τον ανέδειξε. Είναι απρέπεια κατ’αρχάς προς τον κόσμο που σε στήριξε. Είναι υπερφίαλο γιατί νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα και να έχεις την ίδια επιτυχία πιστεύοντας ότι ο κόσμος θα είναι πάντα εκεί για εσένα.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε μάθει αν ποτέ η Ελένη Μενεγάκη έχει κουραστεί από μια εκπομπή που υπηρετεί σχεδόν μια 20ετία και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι το Νο1. Το ίδιο ισχυεί και για τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι τυχαίο ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι σχεδόν «μονοπώλιο»; Δεν νομίζω. Και φυσικά μιλώ εκ πείρας.

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr