Η Λεβίνσκι κατέρρευσε όταν της είπαν πως ο Κλίντον…

101

 

Νέα στοιχεία για τη σχέση της Μόνικα Λεβίνσκι με τον άλλοτε πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η Μόνικα Λεβίνσκι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει νέο βιβλίο, κατέρρευσε στον Λευκό Οίκο όταν της είπαν πως δεν μπορεί να δει τον Μπιλ Κλίντον επειδή ήταν με άλλη γυναίκα. Άνθρωπος του τότε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής της είπε πως βρισκόταν με τη λαμπερή δημοσιογράφο Eleanor Mondale.

Ο πρώην πράκτορας Gary J. Byrne, που φρουρούσε το Οβάλ Γραφείο, έγραψε το βιβλίο “Crisis of Character: A White House Secret Service Officer Discloses His Firsthand Experience With Hillary , Bill, and How They Operate”, υποστηρίζοντας πως ήταν μάρτυρας των δεσμών που είχε.

Ήταν ένας από τους πρώτους που έγινε μάρτυρας του ειδυλλίου μεταξύ του Κλίντον και της Eleanor Mondale. Η Eleanor, που είχε σχέση με τον ντράμερ των Eagles Don Henley και τον Arnold Schwarzenegger, πέθανε το 2011 από καρκίνο στον εγκέφαλο στα 51 της χρόνια. Παρά τις φήμες για δεσμό της με τον Μπιλ Κλίντον ισχυριζόταν πως ήταν απλά φίλοι.

“Ο πρόεδρος είναι ακόμα μέσα με ένα άλλο ραντεβού”, είχε πει τότε η γραμματέας του Betty Currie στον υπεύθυνο πύλης που ενημέρωσε τη Μόνικα Λεβίνσκι. Εκείνη όμως θεωρούσε πως είχε ευνοϊκή μεταχείριση επειδή ήταν η μοναδική ερωμένη του προέδρου. Όταν απαίτησε να τον δει, ο αξιωματικός της πύλης της είπε πως είναι με άλλη γυναίκα και εκείνη του είπε κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία “τι θέλει μαζί της όταν έχει αυτό;”. Η σχέση της Eleanor με τον Μπιλ Κλίντον διέλυσε τη Μόνικα Λεβίνσκι που έφυγε από τον Λευκό Οίκο διαλυμμένη.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

newsit.gr