Η Μαντόνα κάνει συναυλία και είναι λίωμα για τον γιό της!!! (PHOTOS)

114

Η ποπ σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή για τη συναυλία της σε πολύ κακή κατάσταση, μεθυσμένη με το μυαλό της συνεχώς στον γιο της στον οποίο αφιέρωσε και ένα τραγούδι με τη φωτογραφία του να παίζει από πίσω.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μεθυσμένη στη σκηνή. Ούτε η πρώτη φορά που ξεσπά σε κλάματα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Η δικαστική μάχη της Madonna με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του γιου τους Ρόκο καταρρακώνει τη βασίλισσα της ποπ, που κάθε φορά πέφτει και πιο χαμηλά.

Όπως έκανε στη συναυλία που έδωσε στη Μελβούρνη. Ντυμένη κλόουν, με ροζ περούκα, η Μαντόμα εμφανίστηκε στη σκηνή με τέσσερις ώρες καθυστέρηση και όταν αποφάσισε να βγει είχε μαζί της κι ένα ποτήρι… βότκα. Και φυσικά, έβαλε τα κλάματα όταν αφιέρωσε το τραγούδι Intervention στον 15χρονο Ρόκο, που προτιμά να μείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του κι όχι μαζί της. Ενώ τραγουδούσε, πίσω της εμφανιζόταν φωτογραφίες του 15χρονου.

Είπε πως δεν ήταν μεθυσμένη. Αλλά κανείς δεν την πίστεψε. Παρ’ όλα αυτά, ζήτησε να της φέρουν στη σκηνή ένα κοκτέιλ κοσμοπόλιταν! Κι ας ήταν, όπως είπε, η πρώτη φορά που ζητά να της φέρουν αλκοόλ στη σκηνή. «Ένα πράγμα θα κάνω σήμερα που δεν έχω ξανακάνει ενώ τραγουδάω: θα πιώ. Δεν πρέπει να ζητάω για αλκοόλ τώρα αλλά Χριστέ μου, φέρτε μου να πιώ!», είπε.

«Όλοι ξέρουν την ιστορία μου με τον Ρόκο. Δεν είναι μια διασκεδαστική ιστορία για να τη συζητάς ή να τη σκέφτεσαι» είπε η βασίλισσα της ποπ. Και ενώ οι φαν της tweet-αραν πόσο μεθυσμένη ήταν, εκείνη εξήγησε γιατί είχε επιλέξει να ντυθεί κλόουν. «Για μένα, συμβολίζουν τον πόνο. Υπάρχει κάτι τραγικό με τους κλόουν γιατί προσπαθούν τόσο πολύ να σε κάνουν να γελάσεις. Προφανώς κάτι κρύβουν, κάτι συμβαίνει μέσα τους. Τι νομίζεται ότι συμβαίνει μέσα μου;», είπε.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο