Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη αποκαλύπτει: «Μου είπε πως ήθελε να φύγει…» (PHOTOS)

135

Μέσα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου η κόρη της, Μίνα εξακολουθεί να δίνει τεράστια μάχη για την ζωή της, η Νατάσα Αρναούτη μιλάει για όλους και για όλα, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να αποκαλύψει στον κόσμο όλη την αλήθεια για το προσωπικό της δράμα, αλλά και για τα ψέματα που γράφονται σωριδόν.. Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Αρναούτη για πρώτη φορά είχε μιλήσει, και είχε προκαλέσει πραγματικά μεγάλη έκπληξη και θόρυβο με αυτά που είχε υποστηρίξει…

foto1

Τώρα επανέρχεται με μία συνέντευξη της σε Κυριακάτικη εφημερίδα, μιλώντας σχεδόν για τα πάντα! Ξεκινάει την συνέντευξη της λέγοντας πως έμαθε για το συμβάν… «Όταν έμαθα για το συμβάν πάγωσα, έμεινα αποσβολωμένη. Ήρθαν συγγενείς μου και με έβαλαν στο αεροπλάνο. Είμαι ένα μηνα έξω απο την εντατική από το πρωί μέχρι το βραδύ!» , λέει η μητέρα της Μίνας και συνεχίζει…»Ήθελε να φύγει να πάει στο σπίτι της, μου είπε η Μίνα όταν ξύπνησε!», λέει η μητέρα της 30χρονης!

arnaouti-7

Παράλληλα κάνει έκκληση να σταματήσει η παραφιλολογία για το τι έγινε το μοιραίο πρωινό στην λεοφώρο Βουλιαγμένης, αφού όπως επισημαίνει μόνο τα κορίτσια που ήταν στο τζιπ γνωρίζουν τι έγινε…»Θέλω να τελειώσει αυτή η ιστορία, ακούγονται τόσα πολλά, τα παιδιά βγήκαν όλα μαζί να διασκεδάσουν και κατέληξε εκεί που κατέληξε. Μόνο οι τρεις που ήταν μέσα στο αμάξι ξέρουν την αλήθεια…Εγώ έχω να αντιμετωπίσω γολγοθά για την αποκατάσταση της Μίνας. Η υγεία της δεν μπορεί να περιμένει πότε θα τελειώσει η δικογραφία. Κάθε μέρα που περνά ζω ένα δράμα.» και συνεχίζει στην Real…»Δεν επιδίωξα ποτέ την δημοσιότητα γι’αυτό και δεν μιλάω. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο και τον δικηγόρο μου κ.Κωλλέτη!»

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr