Η Μυρσίνη ξυπνάει από την καταστολή και ξεσπάει σε κλάματα!!!

47

 

Ευχάριστα είναι μεν, τα νέα από τον Ευαγγελισμό, αφού όπως σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά, η Μυρσίνη Αρναούτη είναι σε καλύτερη κατάσταση εδώ και δύο μέρες, έχει επανέλθει από την καταστολή και ξυπνάει πλέον αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με τις ευχάριστες πληροφορίες μας, ανταποκρίνεται εξαιρετικά καλά στα όσα ζητούν οι γιατροί και δείχνει ότι έχει τα αποθέματα δύναμης που χρειάζονται, προκειμένου να επανέλει πλήρως!

Κάθε φορά που ξυπνάει…

Πάντως, η πληροφορία που ανατριχιάζει τους πάντες, έρχεται σε κόντρα με τα πολύ ευχάριστα που σας αποκαλύψαμε παραπάνω.

Η Μυρσίνη, ξυπνάει -όπως είπαμε- αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο αυτό που στεναχωρεί τους πάντες και αποτελεί σκηνή από δραματική ταινία, είναι ότι πλέον έχει πλήρη συνείδηση του τι έχει συμβεί, σχετικά με το δυστύχημα και την απώλεια του συγχωρεμένου κολλητού της, Παντελή Παντελίδη, και έτσι η νεαρή Μυρσίνη ξεσπάει σε κλάματα κάθε φορά που ανοίγει τα μάτια της!

Είναι άλλωστε αυτός, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο βασικός προβληματισμός της μητέρας της, όταν φυσικά η υγεία της επανέλθει πλήρως. Το πώς, δηλαδή, θα μπορέσει να εξηγήσει στην κόρη της, τί ακριβώς έχει συμβεί…

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

youweekly.gr