Η ονειρεμένη μονοκατοικία της Σοφίας Παθέκα στην Πολιτεία… (PHOTOS)

117

 

Η εικόνα γαλήνης και θαλπωρής που εκπέμπει η οικογένεια της personal trainer Σοφία Παθέκα με τον καρδιοχειρουργό Λεωνίδα Παπαστάυρου μοιάζει να έχει βγει κυριολεκτικά από παραμύθι. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο 15 χρόνια, ανοίγει για πρώτη φορά στο YOU το σπίτι του στην Πολιτεία και φωτογραφίζεται στους χώρους όπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία με τους γιους του, Αλέξανδρο και Θάνο.

 

 

_MG_9674

 

Μπαίνοντας στο σπίτι συναντάς τον επιβλητικό καθρέφτη με φύλλα χρυσού που δίνει μια ξεχωριστή λαμπερή νότα πάνω από το παλιό ξύλινο έπιπλο, μεγάλης συναισθηματικής αξίας για το ζευγάρι.

_MG_9766_HDR_MG_9775_HDR

 

Κόκκινες πινελιές υπάρχουν στο χώρο του σαλονιού και πάνω στα γυάλινα ράφια τοποθετημένα ιδιαίτερα αντικείμενα που σηματοδοτούν διάφορα ταξίδια της οικογένειας. Τα λευκά μάρμαρα στο τζάκι ταιριάζουν με το λευκό σαλόνι, όπου η οικογένεια περνά πολλές ώρες της μέρας, στο κέντρο του οποίου δεσπόζει ο πολυέλαιος με κρύσταλλα Swarovski, δώρο της γιαγιάς του Λεωνίδα.

_MG_9778_HDR_MG_9781_HDR

 

Η μαύρη επιβλητική τραπεζαρία βρίσκεται σε μια γωνία του σπιτιού ιδιαίτερα αγαπημένη για το ζευγάρι μιας και συχνά εκεί υποδέχονται καλούς φίλους για φαγητό.

 

_MG_9787_HDR_MG_9805

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr