Η πρόταση γάμου με άσχημη εξέλιξη, αλλά κατάληξη . . . | Video

58

Ο νεαρός Καλιφορνέζος Darrell Hamilton, μοντέρ του ABC News, ήθελε, όχι μόνο να ακούσει «δέχομαι» από τα χείλη της συντρόφου του Rheanna Lopez, όταν αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου πριν μερικές ημέρες, αλλά, επίσης, να την εντυπωσιάσει.

Έτσι, ο Darrell νοίκιασε ένα ελικόπτερο για να κάνει την πρότασή του ανάμεσα στα σύννεφα, πετώντας πάνω από το Ρίντλεϊ και είχε κρύψει στην τσέπη του το βελούδινο κουτάκι με το μονόπετρο. Μάλιστα, ο ερωτευμένος άντρας είχε φτιάξει με τεράστια γράμματα στα χωράφια μια πινακίδα που έγραφε «Θα με παντρευτείς;» και είχε ζητήσει από τον πιλότο να τον ειδοποιήσει όταν θα πλησίαζαν στο σημείο.

Ο ίδιος, κατέγραφε την πτήση, αφού ήθελε μετά το πολυπόθητο «ναι» να ανεβάσει στο YouTube την πρωτότυπη πρόταση γάμου.
Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Darrell καθώς, πριν ακόμα προλάβει να κάνει την πρόταση γάμου στην καλή του, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Φανερά ταραγμένος ο νεαρός άνδρας έκανε την πρόταση γάμου και για τέσσερα δευτερόλεπτα όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς, μέχρι που  ο ίδιος έκανε εμετό ενώ η σύντροφός του, μετά το πρώτο σοκ, προσπαθούσε με ψυχραιμία να του συμπαρασταθεί.

Μπορεί στο βίντεο να μην φαίνεται αν η Rheanna έδωσε καταφατική απάντηση στον Darrell, όμως, όταν εκείνος ένιωσε καλύτερα άκουσε το «ναι» από την σύντροφό του, αφού, παρά την ατυχία τους, δεν νοικιάζει κάθε μέρα ελικόπτερο ένας άνδρας για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Το επίμαχο βίντεο έγινε viral με περισσότερα από 40.000 views από την ημέρα που αναρτήθηκε στο YouTube.

protothema.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg