Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

95

 

Σαν βόμβα έσκασε σήμερα η είδηση που θέλει την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αποκάλυψε πως εκτός από τον Σακελλαρίδη και την Τζίμα,που περιμένουν σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδάκι, είναι άλλο ένα ζευγάρι «πολιτικοδημοσιογραφικό», που η κοπέλα είναι έγκυος, χωρίς όμως να αναφέρει όνομα! Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή καταλαβαίνετε πως δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν λεπτομέρειες για το ποιο είναι αυτό το ζευγάρι, αν και σε όλους πήγαινε κάπου το μυαλό τους! Ο δημοσιογράφος βέβαια επέμενε πως δεν πρέπει να το πει ακόμη γιατί είναι νωρίς… Ωστόσο ο Παπανώτας με την σειρά του ρώτησε τον Δήμο Βερύκιο: «Η γυναίκα είναι δημοσιογράφος και ο άντρα είναι πολιτικός…Καρπερός;», και ο Δήμος τότε σώπασε χωρίς να διαψεύσει τίποτα!

 

Εμείς σας το λέγαμε αλλά δεν μας ακούγατε…Από τον προηγούμενο μήνα επιμέναμε! Να σας θυμίσουμε πως το αποκλειστικο ρεπορτάζ , είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τους ψιθύρους που ήθελαν την Σία Κοσιώνη έγκυο!  Το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι! Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους ίδιους…

Δείτε α

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr