Η Τάμτα μιλάει πρώτη φορά για την… ΑΠΑΓΩΓΗ της!!!

61

 

Η Τάμτα παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία και σχεδόν αμέσως απέκτησε την κόρη της. Η τραγουδίστρια εξηγεί όλα όσα της συνέβησαν όταν ήταν ακόμα παιδάκι και μιλά για τον γάμο και την… απαγωγή της.

 «Δεν μπορώ να σου πω αν ήμουν αγοροκόριτσο ή γυναίκα, γιατί δεν πρόλαβα να ερωτευτώ, δεν πήγαινα σε πάρτι και εκδηλώσει που έκαναν φίλοι μου, επειδή δεν είχα χρόνο. Δεν θυμάμαι να ήμουν ευαίσθητο παιδί. Σκληρή με έκαναν κάποια στιγμή οι καταστάσεις. Υπήρξαν περίοδοι στη ζωή μου που είχα γίνει πάρα πολύ σκληρή, όχι απέναντι στους άλλους απλώς ήταν η δική μου άμυνα για να αντιμετωπίζω κάποια πράγματα και να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω το σχολείο. Έφτασα μέχρι τη Β’ Γυμνασίου, παντρεύτηκα και εδώ άρχισαν τα δύσκολα…

Ως παντρεμένη δεν επιτρεπόταν να πάω σε κανονικό σχολείο και πήγαινα νυχτερινό, την τελευταία χρονιά έκανα και ιδιαίτερα μαθήματα και πέρασα στο Πανεπιστήμιο για να κάνω σπουδές ξένων γλωσσών. Ήμουν 14 χρόνων όταν γνώρισα τον άντρα μου και εκείνος ήταν πολύ μικρός, στα 16! Δεν είχα προλάβει να ζήσω τον έρωτα, δεν τον ερωτεύτηκα, μια γνωριμία ήταν, ούτε έμεινα έγκυος όπως πολλοί νομίζουν και αναγκάστηκα να παντρευτώ. Καμία σχέση!

Μην πιστεύετε αυτά που λένε. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ένα βράδυ με φώναξε ο άντρας μου να πάμε να μιλήσουμε γιατί κάτι που ήθελε να μου πει, με έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και με έκλεψε χωρίς τη δική μου συγκατάθεση. Με πήγε σε ένα χωριό και μείναμε εκεί. Δεν μπορούσα από ντροπή να γυρίσω πίσω. Η μητέρα μου, βέβαια, επέμενε και μου έλεγε να μη με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, αλλά δεν μπορούσα.

Είπα, λοιπόν, τότε έγινε ό,τι έγινε, ας μείνω εδώ, και έτσι έμεινα παντρεμένη 6 χρόνια. Τα είχα παρατήσει όλα και μου κόστισε πολύ αυτό, έμεινα έγκυος και από τη μία μέρα στην άλλη άλλαξε η ζωή μου… Μπερδεμένη και καταπιεστική θα τη χαρακτήριζα εκείνη την εποχή, αφού έπρεπε να δεχτώ ότι έτσι θα περνούσα τη ζωή μου, δεν το άντεχα.

Πήρα το παιδί μου και ήρθα στην Ελλάδα. Ήθελα να αδειάσω λίγο από τα προβλήματα, χρειαζόμουν λίγο αέρα ελευθερίας,  είχα μπούκωσα από τόσες ευθύνες και ήθελα να αναπνεύσω. Ταυτόχρονα, έπρεπε να αντιμετωπίσω τον άντρα μου που μου ζητούσε να γυρίσω πίσω. Εκεί οι άντρες δεν σε αφήνουν έτσι εύκολα να φύγεις, και μάλιστα όταν υπάρχει ένα παιδί.

Πέρασε πολύς χρόνος για να δεχτεί το χωρισμό. Στο τέλος είδε πόσο πολύ καταπιεζόμουν και με άφησε να φύγω. Η κόρη μου ήταν 6 χρόνων τότε. Βοηθούσα τη μαμά μου να καθαρίζει σπίτια, δεν είχα χαρτιά και δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι πιο σταθερό. Για 2-3 μήνες πρόσεχα ένα παιδάκι, περίμενα να περάσει λίγος καιρός να βγει νόμος για τους αλλοδαπούς και να βγάλω την άδεια παραμονής. Μια κυρία, που η μαμά μου καθάριζε το σπίτι της, της είπε για το Super Idol. Στην αρχή ήμουν διστακτική, αλλά στο τέλος με έπεισαν και πήγα» τόνισε στον You.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

gossiptv.gr