Η 27η Γυμναστράδα “Win for Life 2” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι έτοιμη να πάει Ψηλά !!! (video)

159

H 27η ιστορική Γυμναστράδα Ηρακλείου Αττικής γύρισε σελίδα, άλλαξε πρόσωπο και φέτος στοχεύει πιο ψηλά, ενώνοντας δυνάμεις με ανθρώπους του αθλητισμού !!! Είναι έτοιμη να απογειωθεί στις 19-20-21 Μαϊου 2017 στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη».
Την χορογραφία του χορευτικού για την τελετή λήξης της διοργάνωσης Win for Life 2 Festival of Gymnastics 2017, επιμελήθηκε η προπονήτρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και της Ελληνοαγγλικής Αγωγής-ΑΣ Πρωτοπορία κα Ψαράκη Χριστίνα.
“Στο ξεκινημα ήταν απλά μια ιδέα. Στη συνέχεια η ιδέα πήρε σάρκα και οστά. Άρχισε σιγά-σιγά να απλώνεται και να αγκαλιάζει όλες τις γενιές και να επιβραβεύει την συμμετοχή και την προσπάθεια. Σήμερα πια η ιδέα έγινε όμορφο ταξίδι που διαρκεί και χαρίζει ζωή φθάνοντας και έξω απο τα όρια της χώρας μας. Κάθε χρονιά το μήνυμα διαφορετικό. Έτσι λοιπόν το φετινό  WIN FOR LIFE 2 το αφιερώμουμε στον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη γιατί “Αθλητισμός και Εθελοντισμός κερδίζουν την ζωή” μας εμπιστεύθηκε η υπεύθυνη της διοργάνωσης από το Δήμο Ηρακλείου και της Ελληνοαγγλικής Αγωγής-ΑΣ Πρωτοπορία,  κα Ψαράκη Χριστίνα.
Καλή επιτυχία στη μεγάλη αυτή γιορτή της γυμναστικής που έχει γίνει πλέον θεσμός και ενώνει όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας