Θα ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ!!!! Τι διατροφή ζητά η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ?? (PHOTOS)

159

 

 

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Αμπερ Χέρντ, η οποία, όπως αποκαλύπτουν έγγραφα από το δικαστήριο, χάνει χρήματα με ανησυχητικό ρυθμό.

Η 30χρονη ζήτησε από τον Τζόνι Ντεπ να της δίνει διατροφή αξίας 44.830 ευρώ τον μήνα, συν τα δικαστικά της έξοδα.

Οπως δείχνουν τα έγγραφα, πως η Αμπερ Χερντ έχει μηνιαίο εισόδημα περίπου 9.000, την ώρα που τα έξοδά της ξεπερνούν τα 39.000 ευρώ για βασικές δαπάνες. Σε αυτά περιλαμβάνονται: 6.000 ευρώ για ενοίκιο, 1.700 ευρώ σε ρούχα, 1.700 ευρώ σε φαγητό απ’ έξω και 270 ευρώ σε καθαριστήριο και 1.700 ευρώ σε έξοδα αυτοκινήτου και μεταφορών. Επιπλέον, δίνει περίπου 8.000 ευρώ σε έξοδα, όπως οι προμήθειες των κατοικίδιών της, στο άνθρωπο που της κάνει δημόσιες σχέσεις και στον πράκτορά της.

 

Στα έξοδα συμπεριλαμβάνεται και η δικηγόρος της Σαμάνθα Σπέκτορ, η οποία αμείβεται με κάτι λιγότερο από 500 ευρώ την ώρα!

Για φέτος, ηθοποιός έχει κερδίσει μόλις 23.000 ευρώ, ενώ έχει ξοδέψει περίπου 50.000 για τα επαγγελματικά της έξοδα που σχετίζονται με την εταιρεία παραγωγής της.

Παράλληλα, έχει 22.000 ευρώ στην τράπεζα, χρήματα από τους ρόλους της στο The Rum Diaries και Magic Mike XXL.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της Αμπερ Χερντ έρχονται την ώρα που το περιοδικό Forbes εκτιμά πως η περιουσία του εν διαστάσει σύζυγού της Τζόνι Ντεπ αγγίζει τα 358 εκατ. ευρώ, ενώ η δικιά της μόλις 26.000 ευρώ.

Το καθεστώς στην Καλιφόρνια, όπου και παίρνει διαζύγιο το ζευγάρι, ακολουθεί τη μέθοδο της κοινοτικής περιουσίας. Αυτό σημαίνει πως ο δικαστής θα διαιρέσει τα απλά κοινά περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού ισότιμα, ενώ επιτρέπει στα άτομα να διατηρούν όσα κληρονόμησαν ή όσα είχαν προ του γάμου.

Η πρόταση προς την Αμπερ Χερντ είναι να λάβει περίπου 13 εκατ. ευρώ.

Τα έγγραφα ήρθαν στο φως όταν οι δικηγόροι της Χερντ εξέδωσαν μια μακροσκελή δήλωση, στην οποία επέμειναν πως η ηθοποιός είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και κινήσεων του Τζόνι Ντεπ, τονίζοντας ακόμη πως πρόθεσή της δεν είναι τα χρήματα.

Οπως ισχυρίζονται, η Αμπερ ζούσε με τον φόβο του συζύγου της εδώ και 15 μήνες, ο οποίος της φερόταν βάναυσα. Μάλιστα, της πέταξε ένα iPhone στο πρόσωπο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα μελανιαμένο μάτι.

Εν τω μεταξύ, φίλος της ηθοποιού ισχυρίστηκε πως ο σταρ του Χόλιγουντ προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.

Το διαζύγιο Χερντ-Ντεπ φαίνεται πως θα έχει αρκετό δρόμο και πως θα μείνει«αξέχαστο» στο Χόλιγουντ.

Τα έγγραφα

 

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο