Θα μείνετε ΑΦΩΝΟΙ με τη βίλα της Χριστίνας Πάππα!!! (PHOTOS)

134

 

Σε ένα σπίτι που της θυµίζει χειµώνα-καλοκαίρι το αγαπηµένο της νησί, τη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά τολµά να ονειρευτεί από την αρχή νέα ξεκινήµατα σε όλους τους τοµείς της ζωής της, πιστεύοντας πάντα πως η αύρα του χώρου είναι κινητήριος δύναµη για τα πάντα. Πόσω µάλλον όταν αυτός είναι λουσµένος στο φώς και αποτελεί –στην κυριολεξία– ένα µπαλκόνι στη θάλασσα που την ανανεώνει!

_MG_9440

 

Σε ένα άκρως φωτεινό περιβάλλον η Χριστίνα Παππά βρίσκει την ηρεµία και τη γαλήνη µετά από κάθε κουραστική µέρα. Το µυστικό αυτού του σχεδόν µαγικού σκηνικού; Η οµοιόµορφη αίσθηση που αφήνουν τα χρώµατα και οι φόρµες των επίπλων, µε το λευκό να… δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε όλα τα δωµάτια, και κυρίως στο σαλόνι. Η ανοιχτή πλέον διάταξη της κατοικίας, η ενιαία σχεδόν απόχρωση σε τοίχους και πατώµατα αλλά και τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία συνθέτουν ένα τοπίο που –κυριολεκτικά– αποχωρίζεται µόνο όταν υπάρχει ανάγκη…

 

_MG_9135_MG_9160

 

«Το αγαπώ αυτό το σπίτι για πολλούς λόγους. Θα έλεγα ότι είµαι συναισθηµατικά δεµένη µε κάθε γωνιά του αλλά και µε κάθε αντικείµενο, είτε είναι αγορασµένο από µένα την ίδια σε κάποιο ταξίδι είτε αποτελεί δώρο κάποιου αγαπηµένου φίλου. Όλα κάτι µου θυµίζουν», σχολιάζει η αγαπηµένη ηθοποιός και ιδιοκτήτρια των εστιατορίων «Hama» και «Tokyo Joe» για τα διακοσµητικά που βρίσκονται διάσπαρτα στους χώρους του σπιτιού της, αναµειγµένα συνήθως µε κοχύλια και αστερίες, «παράσηµα» της θάλασσας που τόσο αγαπά…

 

_MG_9171_MG_9372

 

Στο σύνολό της η πολυτελής κατοικία είναι αρκετά εντυπωσιακή και είναι ευδιάκριτο –από την πρώτη κιόλας µατιά– ότι η λιτή διακόσµηση παίζει σηµαντικό ρόλο στο εσωτερικό της. Την ίδια στιγµή στον επίσης πανέµορφο εξωτερικό χώρο, πιστός και αυτός στις minimal γραµµές, το µάτι «χάνεται» στην τεράστια πισίνα. «Oι ώρες που περνάµε µε τον Δηµήτρη και τους φίλους µας στην αυλή του σπιτιού είναι ανεκτίµητης αξίας, συνήθως µε σούσι από τα εστιατόριά µας, κρασί και… δυνατά γέλια!», αναφέρει στο Youweekly.gr η αγαπηµένη ηθοποιός.

 

_MG_9136_MG_9167_MG_9171

 

«Δεν το έχω χορτάσει το σπίτι µου µε όλο αυτό το καθηµερινό τρέξιµο προκειµένου να αντεπεξέλθουµε κι εγώ και ο γιος µου σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν από τα εστιατόριά µας. Μια ζωή µε θυµάµαι να τρέχω και να αγωνίζοµαι…»

 

_MG_9293

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr