Θεσσαλονίκη: Δάκρυα χαράς μετά τη λύση του γρίφου – Η έκπληξη και το μήνυμα που δεν περίμενε [vid]

81

Πήγε με το αγόρι της να παίξει ένα παιχνίδι.. αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι την περίμενε!

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές  πρωτότυπες προτάσεις γάμου, αυτή όμως είναι ίσως η πιο.. παιχνιδιάρικη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ!

Ο Μιχάλης επισκέφθηκε το GREAT ESCAPE Thessaloniki ένα μήνα πριν την πολυπόθητη βραδιά για να ζητήσει να οργανώσουν μαζί το τέλειο σχέδιο.

Το σενάριο είχε ως εξής: Κέρδισε σε έναν εικονικό διαγωνισμό της εταιρίας όπου το έπαθλο ήταν ένα θεματικό δωμάτιο για ένα ζευγάρι για τον μήνα Μάρτιο. Το μήνυμα στάλθηκε στον.. νικητή ενημερώνοντας για την ημέρα, την ώρα και το δωμάτιο που κέρδισε. Δεν είχε λοιπόν παρά να πείσει την γυναίκα της ζωής του Mαρία, να τον ακολουθήσει στο παιχνίδι για να λύσουν μαζί τους γρίφους και το μυστήριο που κρυβόταν μέσα στο δωμάτιο απόδρασης. Εύκολη πρόκληση όταν ο τελικός στόχος είναι να την κάνει να τον ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής τους!

Το θεματικό δωμάτιο διαμορφώθηκε ειδικά για την πρόταση και η εταιρία έκρυψε στο πιο απίθανο σημείο του δωματίου ένα κρυφό μήνυμα που φανερώθηκε μόνο όταν η μέλλουσα νύφη έλυσε έναν συγκεκριμένο γρίφο.

Η έκπληξη και η συγκίνηση ήταν μεγάλη όπως θα δείτε στο video:

πηγή: thessnews

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg