Θεσσαλονίκη: Οι γυναίκες που άφησαν μήνυμα στον επίδοξο βιαστή – Δείτε τις εικόνες που κάνουν θραύση σε facebook και twitter (Φωτό)!

110

 

Ο δράστης προσπάθησε να βιάσει νεαρή κοπέλα σε είσοδο πολυκατοικίας – Οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά, που όπως θα δείτε έστειλε το δικό της μήνυμα στον επίδοξοβιαστή…

Συγκεκριμένα, άτομα που διαμένουν στην περιοχή της Καμάρας τοιχοκόλλησαν σε πολυκατοικίες και κάδους σκουπιδιών αφίσα ενημέρωσης με τίτλο «Δύο λόγια στον επίδοξο βιαστής της Γειτονιάς».

ΦΩΤΟ από sirma.info
ΦΩΤΟ από sirma.info

Στο κείμενο που υπογράφουν «οι γειτόνισσες» αναφέρεται πως «Πρόσφατα σε μια γειτονιά του κέντρου της πόλης, κοπέλα δέχθηκε άγρια επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της από άγνωστο άντρα. Είναι γνωστό ότι αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τώρα, κάποτε ή πέρσι…

Από το μισογυνικό βλέμμα, το σεξιστικό γέλιο, την άνεση με την οποία παραβιάζουν τα όρια μας, την καταδυνάστευση των επιθυμιών μας, από την τόσα χρόνια «εκπαίδευση» στον ανδρισμό, μέχρι τον ίδιο τον βιασμό, αναγνωρίζουμε μια κοινή διαδρομή: Οι βιαστές δεν είναι ράτσα ειδική, είναι άνδρες καθημερινοί.

Εμείς ως γυναίκες που κατοικούμε στο κέντρο, επιλέγουμε να μην κλείνουμε τα αυτιά μας σε τυχόν φωνές που μπορεί να ακουστούν κάποιο βράδυ, μεσημέρι ή και πρωί. Μόνο η επαγρύπνηση και η αλληλεγγύη μας αποτρέπουν τέτοια περιστατικά. Η ανοχή μας είναι μηδενική. Σε ψάχνουμε» καταλήγει το μήνυμα στον επίδοξο βιαστή.

ΦΩΤΟ από sirma.info
ΦΩΤΟ από sirma.info

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

Πηγή: sirma.info

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here