Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η τελευταία επιθυμία ομογενή που πέθανε στις ΗΠΑ – Τα τελευταία λόγια που είπε στις κόρες του!

99

 

 

Η συγκινητική ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει θέμα συζήτησης τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων…

Μια συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα στο γρασίδι του γηπέδου της Τούμπας, όπου οι τρεις κόρες και η σύζυγος του Ευθύμη Μπακάλη από το Σικάγο σκόρπισαν τη στάχτη του στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ.

Φανατικός οπαδός του δικεφάλου, ο κ. Μπακάλης είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι η τελευταία του κατοικία το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Έτσι, αφού έφυγε για πάντα από τη ζωή το 2009, οι κόρες και η σύζυγος του αναζήτησαν τον τρόπο για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.

Έξι χρόνια αργότερα, οι τρείς κόρες του, Κριστιάνα, Ντάνιελ, Αλεξάνδρα και η σύζυγος του Ντέιλ κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη και έκαναν πράξη αυτό που ζήτησε.

Η στάχτη του έπεσε πάνω στο γρασίδι του γηπέδου της Τούμπας, από τα χέρια του κολλητού του που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Το οξύμωρο είναι βέβαια πως ο παιδικός του φίλος είναι φίλαθλος του Άρη, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ήταν η τελευταία επιθυμία του καλύτερου του φίλου.

Όπως είπαν οι κόρες και η σύζυγος του, ο Ευθύμης Μπακάλης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα του και να της φέρνει τύχη και παράλληλα… κακοτυχία στους αντιπάλους του Δικεφάλου.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg

 

 

 

 

 

Πηγή: seleo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here