Θρίλερ με το «Κάτω Παρτάλι»: Τί συμβαίνει με την δημοφιλή σειρά;

43

 

Αγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της δημοφιλούς κωμικής σειράς του MEGA «Κάτω Παρτάλι». Και αυτό γιατί οι περιπέτειες των… κατοίκων του -πίσω από τις κάμερες- δεν έχουν τελειωμό!

Ανήκει στην κατηγορία με τα πιο πετυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, όπου για δύο συνεχόμενα χρόνια σημείωνε ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Φυσικό, λοιπόν, τα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού να θέλουν τη συνέχιση του «Κάτω Παρταλίου» και για τρίτη χρονιά. Οπως και συνέβη. Το «πράσινο φως» άναψε και ο δημιουργός της σειράς, Λευτέρης Παπαπέτρου, έγραψε 13 νέα επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και με πολλούς άσους στο μανίκι του, όπως για παράδειγμα η «είσοδος» της Ζέτας Μακρυπούλια. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Απ’ ό,τι φαίνεται, οι συντελεστές δεν υπολόγισαν σωστά τα οικονομικά προβλήματα που επικρατούν στο κανάλι, με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα. Κάτι που δεν προβλέπεται να συμβεί εάν δεν καταβληθεί μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων. «Καλό είναι η σειρά να ολοκληρωθεί όμορφα όπως άρχισε. Να μπει ένα κανονικό τέλος και όχι αφήνοντας αναπάντητα τα ερωτηματικά από τον β΄ κύκλο», αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Στην ίδια τροχιά κινούνται και οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής On Noir Productions που έχουν δώσει μια συγκεκριμένη διορία στο κανάλι για να προχωρήσουν στην παραγωγή του νέου κύκλου επεισοδίων.

Από τη μια οι συντελεστές -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- βρίσκονται σε στάση αναμονής σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι και από την άλλη ο «ισχυρός» άντρας του ΑΝΤ1, Τζώνυ Καλημέρης, φαίνεται να πολιορκεί τον Λευτέρη Παπαπέτρου για να πάει το «Παρτάλι» στον ΑΝΤ1. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

«Η αλήθεια είναι ότι όντως έχουν γίνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά όχι για το “Κάτω Παρτάλι”. Και αυτό γιατί τα δικαιώματα της σειράς τα έχει το MEGA, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να… μετακομίσει», αναφέρει άνθρωπος εκ των έσω και διευκρινίζει: «Το “Κάτω Παρτάλι” θα μπορούσε να συνεχιστεί σε άλλο κανάλι μόνο με τη… μετονομασία του χωριού, κάποιους από τους κατοίκους και λίγο διαφοροποιημένη υπόθεση».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ του πολυπράγμονος δημιουργού και του Τζώνη Καλημέρη αφορούσαν μια νέα σειρά.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr