Κάντε διακοπές με ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ… (PHOTOS)_

145

Η λύση για ένα καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα

Η Ελλάδα είναι μια χώρα ευλογημένη. Κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι έχουν επισκεφτεί τις ακτές, τα νησιά, τα δάση και τα βουνά της χώρας μας. Η Ελλάδα, με λίγα λόγια, είναι γεμάτη χρώμα, γεύσεις και μυρωδιές.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να τα απολαύσεις όλα αυτά, να έρθεις δίπλα σε όλες αυτές τις ομορφιές και να τις ζήσεις είναι το κάμπινγκ.

Και για όσους προτιμούν την έξτρα άνεση ή για εκείνους που δεν μπορούν να αποχωριστούν τις πολυτέλειες της διαμονής κάτω από μια στέγη, τα τροχόσπιτα είναι η καλύτερη λύση.

Έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε κάθε καλοκαίρι να μετακινούνται στα οδικά δίκτυα και αρκετοί από εμάς τα ζηλεύουμε κάθε φορά που τα βλέπουμε στημένα δίπλα σε μια παραλία.

Για όσους δεν έχουν μπει ποτέ σε ένα από αυτά, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα σύγχρονα τροχόσπιτα έχουν κυριολεκτικά όλες τις ανέσεις.

Από διπλή κρεβατοκάμαρα και τραπεζαρία, μέχρι ντουζιέρα και δορυφορική τηλεόραση.

Ανάλογα με το μήκος του κάθε τροχόσπιτου, μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως και περισσότερα από έξι άτομα. Το επίπεδο εξοπλισμού ποικίλει με τον ιδιοκτήτη να μπορεί να προσθέσει ακόμα και μετά την αγορά σχεδόν τα πάντα.

Στη χώρα μας αρκετές είναι οι εταιρίες που φέρνουν καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα τροχόσπιτα με τιμές που αρχίζουν αρκετά κάτω από τις 10.000 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος, την κατάσταση αλλά και το έτος κατασκευής τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας μπορεί να βρει ένα τροχόσπιτο στα μέτρα του αλλά και στο πορτοφόλι του.

Στα συν μιας τέτοιας αγοράς είναι φυσικά το χαμηλότερο συνολικά κόστος των ετήσιων διακοπών, η δυνατότητα που σου δίνει να το πας παντού, αλλά και οι ανεκτίμητης αξίας διακοπές λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Φυσικά ο υποψήφιος ιδιοκτήτης θα πρέπει να έχει στο μυαλό του το κόστος του κοτσαδόρου για το αυτοκίνητο, την ασφάλεια και τα τέλη που θα χρειαστεί το τροχόσπιτο, αλλά και ένα μέρος για να το μετακινήσει και να το φυλάξει για την περίοδο που δεν θα το χρησιμοποιεί.

Στη χώρα μας, καθώς οι διακοπές με τροχόσπιτο είναι αρκετά διαδεδομένες, υπάρχουν αρκετές εταιρίες που θα σας βοηθήσουν σε όλα αυτά τα απαραίτητα βήματα και θα σας βρουν την κατάλληλη λύση.

Δείτε μερικές φωτογραφίες με το εσωτερικό των τροχόσπιτων ανάλογα με τα βαλάντια

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : newsbeast

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here