Κάτια Δανδουλάκη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παπαφλέσσα»

113

Πώς βρίσκει η ηθοποιός την τοποθέτηση της Λυδίας Κονιόρδου στο υπουργείο Πολιτισμού;
 Με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στο πλατό του Tatiana Live και μίλησε για το ρόλο της και όχι μόνο. Τι λέει για την Λυδία Κορνιόρδου, πιο είναι το κοινωνικό πρόβλημα που την απασχολεί πολύ και τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παπαφλέσσα»;

Για την νέα υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου

«Δεν γνωριζόμαστε με τη Λυδία. Τη θαυμάζω σαν ηθοποιό και σαν προσωπικότητα. Χάρηκα πάρα πολύ που ένας άνθρωπος δικός μας, που λατρεύει τον πολιτισμό έγινε υπουργός. Θαυμάζω το κουράγιο της να μπει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή σε μια τόσο λεπτή κατάσταση. Ο πολιτισμός μας έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι το πρώτο που θα μπορούσε να μας κάνει πρώτους στον κόσμο και είναι το τελευταίο που του δίνουμε σημασία, οπότε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Ελάχιστοι υπουργοί νομίζω κατάφεραν να προωθήσουν αυτό το υπουργείο προς τα έξω και την Ελλάδα. Η Ελλάδα ήταν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο. Της εύχομαι καλό κουράγιο. Της εύχομαι δύναμη. Περιμένουμε πολλά. Πάντα βλέπω θετικά τους ανθρώπους που τολμάνε και προχωράνε.

Για την σημερινή οικονομική κατάσταση

Αυτό που με βασανίζει μέσα στην ψυχή μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια πιστέψτε με… τα νέα παιδιά που βασανίζονται θα βρουν τον κόσμο τους, έχουν έναν μέλλον, οι μεγάλοι άνθρωποι που τους πήραν τον πόρο της ζωής τους που ήταν τα δεδουλευμένα τους, που δεν έχουν τρόπο να δουλέψουν για να μπορέσουν να συνεχίσουν, αυτό είναι κάτι που με πονάει αφάνταστα, το θεωρώ σχεδόν έγκλημα.

Για τα γυρίσματα του «Παπαφλέσσα»

Ήμουν φοβερά μύωψ. Είχα 9 βαθμούς μυωπία και 7 και είχα κάνει επέμβαση και τώρα είμαι τέλεια. Όταν έκανα τις ταινίες, τον Παπαφλέσσα ας πούμε που στο πλάνο εγώ ήμουν πάνω στο άλογο και αυτοί ήταν στα 200 μέτρα, για να πάρω μπρος ότι έπρεπε να ξεκινήσω, με τους 9 βαθμούς μυωπία, τυφλή, μου κουνούσαν σημαίες!»

 Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg