Κέλλυ Σακάκου: Η απελπισία μετά το θάνατο του συζύγου της και τα προφητικά λόγια

50

Όλα όσα έλεγε πριν λίγους μήνες σε συνέντευξη της για την υγεία της που είχε επιδεινωθεί.
 Η παρουσιάστρια Κέλλυ Σακάκου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τους τελευταίους μήνες η υγεία της, αλλά και η ψυχολογία της δεν ήταν καλή. Η Κέλλυ Σακάκου έχασε τον σύζυγο της, τον ηθοποιό Σπύρο Φασιανό, τον σύντροφο της ζωής της με τον οποίο πορεύτηκαν μαζί για 40 χρόνια, τον περασμένο Ιούλιο. Η απελπισία ήταν διάχυτη στα λόγια της σε συνέντευξη της τον περασμένο Ιούλιο όταν μιλούσε στην εφημερίδα Freddo και στον Νίκο Νικόλιζα.

«Ότι και να σου πω, παιδί μου και συνάδελφέ μου, είναι λίγο. Έχασα τον άνθρωπό μου εντελώς ξαφνικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτόν τον εφιάλτη. Ζω τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Ήταν αναπάντεχο. Δεν περιμέναμε ότι θα φύγει έτσι απρόσμενα. Νιώθω τόση απελπισία που δεν το χωράει ο νους σας. Δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω στη συνέχεια της ζωής μου. Είναι πολύ νωπό το γεγονός. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, παρά μόνο τον ίδιο και τη μορφή του. Μου λείπει ο Σπύρος. Μου λείπει και πονάω γι’ αυτόν».

Λίγους μήνες αργότερα, η Κέλλυ Σακάκου μιλούσε για το Γολγοθά που περνούσε, αφού ο πόνος από το θάνατο του συζύγου της την έκανε να υποφέρει και ψυχικά και σωματικά, ενώ ένα χειρουργείο που έκανε την κρατούσε στο σπίτι ακίνητη.

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Υποφέρω, όμως υπομένω. Νιώθω τόση απελπισία, μα τόση… Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά πλέον. Μετά τον θάνατο του συζύγου μου υποφέρω, και ψυχικά και σωματικά. Ο θάνατος του Σπύρου δεν ξεπερνιέται. Ωστόσο είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου. Μια εγχείρηση ισχίου με κρατάει μέσα στο σπίτι ακίνητη. Είμαι άσχημα, παιδί μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του» ανέφερε η Κέλλυ Σακάκου τον περασμένο Σεπτέμβρη, λίγους μόλις μήνες πριν φύγει από τη ζωή.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg