Καινούργιου – Σταθοκωστόπουλος: Επανασύνδεση με… ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ???!!!

245

 

Είχε υποσχεθεί ότι θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Δεν περίμενε με τίποτα ότι το μυστικό της θα αποκαλυπτόταν από… σπόντα. Γιατί μπορεί να απέφυγε τους παπαράτσι αλλά όχι και κάποιους… περίεργους συνταξιδιώτες της που φανέρωσαν με φωτογραφία, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, την επανασύνδεσή της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Οι γέφυρες ειχαν στηθεί εδώ και καιρό όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το “YES!”, την ώρα που όλοι θεωρούσαν το χωρισμό τους οριστικό. Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες, πρώτοι το μυστικό τους ραντεβού στα νότια προάστια όπου άρχισε να λιώνει ο πάγος, πρώτοι και την ανταλλαγή μηνυμάτων στη γιορτή της Κατερίνας. Εκεί φάνηκε ότι η επανασύνδεσή τους ήταν πλέον θέμα χρόνου και μόνο. Και οι προσδοκίες επαληθεύτηκαν.
Το ζευγάρι όχι μόνο είναι ξανά μαζί, αλλά γιόρτασαν την επανασύνδεσή τους στο Λονδίνο όπου πέρασαν ένα ρομαντικό τετραήμερο τα Χριστούγεννα. Στο αεροδρόμιο δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους συνταξιδιώτες τους και η αποκάλυψη έγινε.
Η Κατερίνα και ο Βασίλης τα ξαναβρήκαν εδώ κι ένα μήνα περίπου, σε μυστική συνάντηση στη Γλυφάδα. Τα είπαν για αρκετή ώρα και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αφού θα ήταν κρίμα να ξεχαστούν τόσο εύκολα τα τρία σχεδόν χρόνια που ήταν μαζί. Μάλιστα η επανασύνδεση δεν ήταν… σκέτη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” συνοδευόταν και από μονόπετρο που μάλιστα φορούσε συνέχεια η παρουσιάστρια στις τελευταίες εκπομπές. Λέτε αντί για οριστικό χωρισμό να έχουμε κουφέτα; Μην το αποκλείετε καθόλου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα “πετάει” και το δείχνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όμως δεν θέλει να πει ο,τιδήποτε για την επανασύνδεσή της. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της η απάντησή της ήταν “ουδέν σχόλιον”.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr