Καιρός: Έρχονται 30αρια! Ανεβαίνει το θερμόμετρο

51

Δεν θα λείψουν σε ορισμένες περιοχές κάποιες (λίγες) μπόρες, όμως ο καιρός φαίνεται ότι άρχισε να συμβαδίζει κάπως με την εποχή και έτσι για σήμερα αναμένονται θερμοκρασίες πάνω από 25 βαθμούς, ενώ σε κάποια σημεία της χώρας το θερμόμετρο θα δείξει και 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 14 ως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 13 έως 29 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

 

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

 

 

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 01-06-2017

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές καιΑπογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε άνοδο.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg