Καλό ταξίδι φίλε – Τελευταίο αντίο στον Λάμπρο Χαβέλα

49

Με πόνο στην καρδιά και ένα τεράστιο «γιατί Θεέ μου» συγγενείς, φίλοι και όσοι δούλεψαν δίπλα του αποχαιρετούν σήμερα τον Λάμπρο Χαβέλα, το γελαστό παιδί που έχασε, τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, τη ζωή του σε τροχαίο την περασμένη Κυριακή.

Ο Λάμπρος, ο Λάμπρος μας, ο φίλος μας, ο συνάδελφός μας, ένας άνθρωπος με ζωγραφισμένο πάντα το χαμόγελο στο πρόσωπό του, σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή σε τροχαίο στην Κηφισίας. Το νήμα της ζωής του κόπηκε μόλις στα 40 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του το γιο του και την αδερφή του. Και όλους εμάς που τον ζήσαμε και δουλέψαμε μαζί του.

Αυτοκίνητο μετά από ξαφνικό ελιγκό για να μπει σε παράδρομο όπου δεν επιτρεπόταν, στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο Λάμπρος κατευθυνόταν στο κανάλι Epsilon για να προετοιμάσει το ρεπορτάζ του για την πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Δεν έφτασε ποτέ…

Άνθρωποι που τον γνώρισαν, που δούλεψαν και έζησαν μαζί του, γέμισαν το νεκροταφείο της Νέας Μάκρης για να πουν στον φίλο τους το τελευταίο αντίο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα τον ξαναδεί. Πως ο Λάμπρος δεν θα τον ξαναχαιρετίσει με εκείνο το λαμπερό χαμόγελο.

Καλό σου ταξίδι Λάμπρο μας. Μας λείπεις ήδη. Δεν θα σε ξεχάσουμε. Καλή αντάμωση

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg