Καραβάτου: Αποκαλύπτει το φύλλο του μωρού που περιμένει!!! (PHOTOS)

194

Το φύλο του μωρού που περιμένει αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello” η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περιέγραψε και την αντίδραση τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη, όταν άκουσαν τα λόγια του γιατρού.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, θα είναι αγοράκι, το οποίο μάλιστα θα πάρει σίγουρα και το όνομα του πατέρα της που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

image (1).jpg
«Επειδή και εγώ και ο Κρατερός έχουμε αγωνία –όπως όλοι οι γονείς- αν θα είναι καλά το παιδάκι μας- δεν μας ενδιέφερε το φύλο. Ο Κρατερός βέβαια βαθιά μέσα του επιθυμούσε αγόρι, γιατί η Αέλια του έλεγε ότι θέλει έναν αδελφό, δεν το είχε εκφράσει ποτέ ανοιχτά όμως» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Κρατερός συγκινήθηκε πολύ. Εγώ βρισκόμουν σε σύγχυση. Μετά όμως έγινε κάτι πολύ ωραίο: επειδή έπρεπε να φύγει ο Κρατερός από την πρόβα καθίσαμε στο γραφείο του γιατρού και κοιταζόμασταν συγκινημένοι, σιωπηλοί. Κι επειδή έπρεπε να φύγουμε χωριστά, θέλαμε αυτή τη στιγμή να την έχουμε ζήσει μαζί».

image.jpg
Mάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, «σκεπτόμενη την πιθανή ημερομηνία γέννησής του, στα γενέθλια του πατέρα μου, και με την απώλειά του ακόμα νωπή, διαισθανόμουν ότι θα είναι αγόρι»

«Αλλά και κορίτσι να μου έλεγε ο γιατρός ότι είναι θα έλεγα “τέλεια” γιατί θα έχει μια αδελφούλα η Αέλια. Κι όταν έμαθα το φύλο πάλι τέλεια είπα, γιατί θα έχω την ευκαιρία να μεγαλώσω ένα αγόρι, καθώς είναι πρόκληση, γιατί το κορίτσι το ξέρεις καλύτερα ως κορίτσι που είσαι. Με το αγόρι άρχισα να σκέφτομαι τι θα του λέω, πως θα το αντιμετωπίζω. Είχα μια κουβέντα με τον Κρατερό για το πώς μεγαλώνει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 star.gr