ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πασίγνωστου ηθοποιού για το Εθνικό και τα στημένα παιχνίδια και σεξ – «Κ@υλ@ντίσανε καλά με τα κορίτσια…» (PHOTO)

276

 

Για τον τρόπο «λειτουργίας» του Εθνικού Θεάτρου, τα κακώς κείμενα και τον τρόπο επιλογής των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στις παραγωγές του μίλησε με σκληρά λόγια ο γνωστός ηθοποιός.

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Χρήστος Σαπουντζής. Ο ηθοποιός έκανε ένα οργισμένο post στο Facebook, όπου τα χώνει στους αρμόδιους και μιλά σκληρά για τα στημένα παιχνίδια τους:

«Διάβασα το cast της «ΛΥΣΙΣΤΡΆΤΗΣ», του «»»Εθνικού Θεάτρου»»»»» (τα πολλά εισαγωγικά δεν είναι τυχαία). Εξαιρετικό!!!! Όλοι πολύ άξιοι συνάδελφοι! ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: την ΟΝΤΙΣΙΟΝ τι την κάνατε?? Γιατί σύρατε τόσα κορίτσια σε αυτή την σκληρότατη δοκιμασία?? Γιατί δώσατε ελπίδες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με την καινούρια διοίκηση?? Ελεεινές περιπτώσεις ανθρώπων….αλλά κ@υλ@ντίσανε καλά με τα κορίτσια, οι άντρακλες που έκαναν την οντισιόν, απ ότι έμαθα…καλά μπερκέτια…θα αποσύρω και το βιογραφικό που έστειλα για την οντισιόν του Οιδίποδα….τα στημένα παιχνίδια βάλτε τα στον επιδέξιο κ@λο σας…»

Δείτε το Post που έκανε στο Facebook:

sap

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

   youweekly.gr