Κορινθίου: “Mε ενοχλούσε που είχα μεγάλο” ….??? (PHOTOS)

63

Φοβερή δήλωση μιας από τις πιο καυτές Ελληνίδες της εγχώριας showbiz – “Mε ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα”!

O λόγος για την καυτή Μαρία Κορινθίου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το κορμί της, ίσα ίσα που θεωρεί τον μεγάλο της πισινό… προτέρημα!

Εμείς δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε, ούτε κι εσείς ελπίζουμε…

“Όλα όσα ειπώθηκαν για το σώμα μου δεν με άγγιξαν καθόλου. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, συμφιλιώνεται περισσότερο με τον εαυτό της. Μια περίοδο που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν αυτή της εγκυμοσύνης ‒ και δεν είχε καθόλου να κάνει με τα κιλά που πήρα. Είχε να κάνει με τις ορμόνες και τις αλλαγές στη ζωή μου.

Ένιωθα πως έπεφτα στα βαθιά και με ενοχλούσαν τα πάντα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα και δεν ένιωθα καλά με μένα. Μετά ισορρόπησα πάλι. Με την εικόνα μου είχα θέματα σε πολύ μικρότερη ηλικία ‒ με ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου (Γιάννης Αϊβάζης) ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Με εκτιμάει, με σέβεται και με αγαπάει όπως ακριβώς είμαι. Γιατί να αλλάξω; Έτσι με πήρε!”, είπε η όμορφη ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Απολαύστε την σέξι ηθοποιό…

 

μαρια2  μαρια1

μαρια4  μαρια3

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 filathlos.gr