ΚΟΥΚΛΑ η ΜΗΤΡΙΑ του Παπακαλιάτη!!!! (PHOTOS)

107

 

Δεν είναι η βιολογική του μητέρα αλλά παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Η Σουζάνα Παπακαλιάτη είναι η κούκλα μητριά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αφού έχει παντρευτεί τον πατέρα του Μανώλη. Μια γυναίκα πανέμορφη, που απέκτησε με τον σύζυγό της δυο παιδιά, τον Στέφανο και τη Νάρα. Χρειάστηκε όμως χρόνος για να “κερδίσει” τους γιους του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο, τον Φίλιππο και τον Χριστόφορο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, τα τέσσερα αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται. Σε αυτό βοήθησε πολύ η Σουζάνα, η οποία ήταν πολύ κοντά στα παιδιά τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα, ήταν αρκετά διακριτική, δίχως να θέλει να αντικαταστήσει τη μητέρα τους. Αν και σήμερα έχει ξεπεράσει τα 50 της χρόνια, η Σουζάνα Παπακαλιάτη παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Με την οικογένειά της μένει μόνιμα στην Κρήτη και όλη μιλούν για μια πολύ φιλική γυναίκα που λατρεύει τα ζώα. Τον Χριστόφορο τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και σε μεγάλο βαθμό. Πολύ συχνά μάλιστα, ποστάρει και διαφημίζει τις δουλειές του μέσα από τα social media.

Ωστόσο στο παρελθόν δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις αφού ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε κόντρα με τον πατέρα του. Οι δυο άντρες είχαν συγκρουστεί όταν ο Μανώλης Παπακαλιάτης, ισχυρός επιχειρηματίας, ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο να γίνει ο γιος του ηθοποιός, αντί να συνεχίσει στην οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Κρήτη, ενώ, εκτός από την διαφωνία, ο ηθοποιός χρέωνε στον πατέρα του, τον άσχημο χωρισμό με τη μητέρα του, Βίλλυ Μαλάμη.

Με το πέρασμα των χρόνων οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν. Ο Χριστόφορος είναι πολύ δεμένος με την μητέρα του και είναι κάτι που αναγνωρίζει κι ο πατέρας του. Ο ίδιος θεωρεί πως ο πατέρας του έκανε πολύ σωστή επιλογή με τη Σουζάνα, αφού είναι μια πολύ καλή μητέρα και πολύ δεμένη με τα παιδιά της.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

 

athensmagazine.gr