Κρήτη: Δολοφονία μετά από απόπειρα βιασμού – Η νύχτα του απόλυτου τρόμου [vid]

65

Προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα του αφεντικού του, αλλά δεν έμεινε εκεί. Η λογομαχία έφερε στυγερή δολοφονία με μπαλτά…

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς και 20 χρόνια και 16 μήνες κατά συγχώνευση για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στον 28χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος δολοφόνησε έναν συμπατριώτη του με μπαλτά, προσπάθησε να βιάσει μία γυναίκα και επιχείρησε να σκοτώσει ακόμη δύο ανθρώπους, το 2014, στην Ιεράπετρα Λασιθίου!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 14ης Ιουνίου 2014 ο κατηγορούμενος προσπάθησε να βιάσει- με την απειλή μαχαιριού- την 43χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη θερμοκηπίου, στο οποίο εργαζόταν, στην Ιεράπετρα. Στη συνέχεια, πήγε σε μίνι μάρκετ που διατηρούσε συμπατριώτης του και λογομάχησε με τον αδελφό του ιδιοκτήτη, τον οποίο σκότωσε με μπαλτά!

Ακολούθως, πήγε σε ταβέρνα, όπου με τον ίδιο μπαλτά επιχείρησε να σκοτώσει έναν 52χρονο Κρητικό. Αμέσως μετά, κατευθύνθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, όπου έσπασε το τζάμι ενός περιπολικού, ενώ επιχείρησε να χτυπήσει και τον αστυνομικό που τον συνέλαβε.

Ο 28χρονος σήμερα Πακιστανός είχε καταδικαστεί, πρωτόδικα, σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του συμπατριώτη του και του είχε επιβληθεί κάθειρξη 26 ετών για τις δύο απόπειρες δολοφονίας και για την απόπειρα βιασμού της γυναίκας, καθώς και 31 μήνες για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Πηγή: neatv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg