Κρήτη: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ του 8χρονου αγοριού που ΠΑΓΩΣΕ όλο το νησί!

49

Ο 8χρονος βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα που του ξέφυγε πάνω στο παιχνίδι…

Στις δικαστικές αίθουσες φθάνει η τραγωδία με το θάνατο του 8χρονου Κριστιάν, το Φεβρουάριο του 2011, όταν το αγόρι που ζούσε στην Αγία Τριάδα, στο Ηράκλειο, πάνω στο παιχνίδι, δεν είδε ένα ανοιχτό φρεάτιο και έπεσε μέσα. Ο 8χρονος Κριστιάν, παιδί μεταναστών από την Αλβανία, βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα που του ξέφυγε και έπεσε μέσα στο πηγάδι που είχε νερό ύψους τριών μέτρων.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου παραπέμπονται τέσσερις Ηρακλειώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

ΣτΗ εμπλοκή τους στην τραγωδία συνίσταται σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο ότι αν και συνιδιοκτήτες της οικοδομής στον ακάλυπτο χώρο της οποίας ήταν το φρεάτιο-πηγάδι, δεν είχαν λάβει τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα για την αποτροπή του κινδύνου πτώσης σε αυτό, όπως συνέβη στην περίπτωση του 8χρονου για τον οποίο έγινε «υγρός τάφος».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις Ηρακλειώτες αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το φρεάτιο, υποστηρίζοντας ότι το πηγάδι βρίσκεται εκτός της περιτοίχισης της οικοδομής και μάλιστα κατά τους ισχυρισμούς τους έχουν στη διάθεσή τους αποδεικτικά στοιχεία.

Αν πράγματι αποδειχθεί ότι το φρεάτιο δεν βρίσκεται σε χώρο συνιδιοκτησίας των τεσσάρων, τότε ανακύπτει ζήτημα σε ποιον ανήκει και ποιος ήταν υπεύθυνος για την περίφραξη του.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here