Κρήτη: Το ιδιαίτερο της μαθήτριας πήρε εφιαλτική τροπή – Τι έδειξαν οι κρυφές κάμερες που έβαλαν οι γονείς της!

58

Σάλος από τις εικόνες και τις αποκαλύψεις που άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο δάσκαλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί…

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να αναβιώσει εντός της ημέρας η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κρήτης. Πρόκειται για τον 53χρονο, σήμερα, δάσκαλο που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητών του σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας που εργαζόταν. Η δίκη είχε διακοπεί στις 14 Φεβρουαρίου όταν λίγο πριν ξεκινήσει, ο δικηγόρος του δασκάλου υπέβαλε την παραίτησή του. Υπενθυμίζεται ότι τότε το δικαστήριο διέκοψε για λίγη ώρα έως ότου οριστεί νέος δικηγόρος στον κατηγορούμενο. Όμως ο νέος δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση ζήτησε διακοπή για να μελετήσει τη δικογραφία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία γονέων που έκαναν λόγο για ασέλγεια στο 8χρονο κοριτσάκι τους στην Ιεράπετρα τον Φεβρουάριο του 2016. Ο 52χρονος δάσκαλος παρέδιδε μαθήματα στο συγκεκριμένο παιδί. Το κοριτσάκι όταν έφυγε ο δάσκαλος από το σπίτι είπε στους γονείς του τι έγινε μέσα στο δωμάτιο όπου γινόταν το μάθημα. Οι γονείς αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες και περίμεναν να φτάσει η ημέρα για να έρθει ο δάσκαλος στο σπίτι. Το μάθημα έγινε κανονικά και όταν ολοκληρώθηκε οι γονείς είδαν το βίντεο το οποίο όντως έδειχνε ότι υπήρξε ασέλγεια.

Ο 52χρονος συνελήφθη ενώ την ίδια ώρα έγιναν αρκετές καταγγελίες σε βάρος του κι από άλλους γονείς. Στον 52χρονο απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για «αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14 ετών» και «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια» και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 52χρονος παραδέχθηκε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος του μικρού κοριτσιού, ωστόσο αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες 12 τουλάχιστον ανάλογες περιπτώσεις.

Πηγή: cretapost.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg