Κρίσιμος αγώνας ασυλίας απόψε στο Survivor

48

«Μαχητές» και «Διάσημοι» αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Πλέον η κάθε ομάδα αριθμεί από έξι παίκτες και η σημερινή ψηφοφορία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού αν εξαιρεθούν οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία, τα περιθώρια στενεύουν για τους εναπομείναντες της ηττημένης ομάδας.

Ποια ομάδα θα χάσει και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση; Θα κλονιστούν οι σχέσεις των παικτών της ομάδας που θα αναγκαστεί να ψηφίσει; Θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην παραλία;

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κατάφερε να μονοπωλήσει και χθες το επεισόδιο του Survivor. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.416.835 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 72,7% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,9%.

Ο χθεσινός αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους «Μαχητές» να κερδίζουν με σκορ 10-9 και ν’ απολαμβάνουν το έπαθλο του φαγητού που τους ετοίμασε ο διάσημος σεφ Νουσρέτ γνωστός για την κίνηση Salt Bae. Από το χθεσινό επεισόδιο δεν έλειψαν οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με τις λογομαχίες να επικρατούν μετά τη λήξη του αγώνα. Η τεταμένη ατμόσφαιρα όμως συνεχίστηκε κι αργότερα στην παραλία με έντονες συζητήσεις.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg