Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης του από τους «Συμμαθητές»

59

«Πάντα έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα. Τώρα όμως είμαστε σε ένα συγκεκριμένο κανάλι.»
 Ο αεικίνητος Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εφημερίδα Αγορά και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τις ασχολίες που γεμίζουν την ημέρα του, αλλά και την υπερκόπωση που έπαθε από τις ώρες δουλειάς. Ενώ, αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος της αποχώρησης του από τους «Συμμαθητές».

Στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου που ζει από τα λεφτά της τηλεόρασης τι επίπτωση έχει αυτό το κλίμα;

Μέσα στο τελευταίο διάστημα δεχθήκατε προτάσεις από άλλα κανάλια γα να μετακομίσετε εκεί;

Εμείς Δόξα τω Θεώ έχουμε ένα συμβόλαιο με το Ε που λήγει τον Ιούλιο του 2017. Από εκεί και μετά διαθέσεις και κουβέντες με ανθρώπους από άλλα κανάλια πάντα υπάρχουν. Με την Κατερίνα είμαστε πολλά χρόνια στην τηλεόραση κι έχουμε καλές σχέσεις με τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα κανάλια. Πάντα έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα. Τώρα όμως είμαστε σε ένα συγκεκριμένο κανάλι.

Ειλικρινά τώρα, με θέατρο, εκπομπή και γυρίσματα υπάρχει χρόνος για ύπνο; Πόσες ώρες δουλεύεις ημερησίως;

Δουλεύω κατά προσέγγιση 16-18 ώρες την ημέρα. Τις πλήρωσα με υπερκόπωση τις τόσες ώρες δουλειάς. Τη φετινή σεζόν, ωστόσο, προσπαθώ να βρω μια καλύτερη ισορροπία στις ώρες που δουλεύω. Όταν όμως στην πορεία σου προκύπτουν κάποιες δουλειές, δεν μπορείς να πεις «όχι».

Η υπερκόπωση αυτή ήταν και ο λόγος που φέτος δεν είσαι στους «Συμμαθητές» του Ant1;

Όχι, γιατί ο χαρακτήρας μου ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως κεντρικός ρόλος κι ίσως κάνει κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στα επόμενα επεισόδια. Αυτή ήταν μια συμφωνία που είχαμε κάνει από κοινού με τον Ant1.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg