Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη: Σε σπάνια φωτογράφιση από το 2004… (PHOTOS)

106

 

Μια σπάνια φωτογράφηση που αναδημοσιεύεται 12 χρόνια μετά με αφορμή την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει την οικογένεια σε χαλαρές στιγμές μέσα στο σπίτι τους.

Το περιοδικό Hello ανασύρει από το παρελθόν (2004) και φέρνει ξανά στο φως, μια σπάνια φωτογράφηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη σύζυγό του Μαρέβα στο σπίτι τους, όταν το ζευγάρι πόζαρε για το περιοδικό  “Life&Style” και στο φακό της διάσημης φωτογράφου Calliope.

Οι δυο τους φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί, όπως είναι και σήμερα άλλωστε, αν και έχουν περάσει 5 χρόνια κρίσης.

Στο δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά αφηγείται το πώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Μαρέβα:

«Στη δική μου περίπτωση ο πιο δυνατός μου έρωτας κατέληξε σε γάμο» έλεγε το 2004 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διηγούμενος το πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν με την Μαρέβα:

«Βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε μια παρέα πρωτοετών Ελλήνων, κι ένας κοινός φίλος μας τη σύστησε ως μια Ελληνίδα που θα έρθει του χρόνου στο πανεπιστήμιο και θέλει να της πούμε λίγα πράγματα. Οταν τελείωσε η συνάντηση, φύγαμε έχοντας την εντύπωση και οι δύο ότι ο άλλος είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Τελικά, γίναμε καλοί φίλοι και ακολούθησαν τα υπόλοιπα. Η απόφασή μου να παντρευτούμε ήταν η πιο σωστή της ζωής μου». 

 

 

Τόσο για το νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και για τη σύζυγο του Μαρέβα και τα τρία παιδιά τους -Σοφία, Κωνσταντίνος και Δάφνη βασική προτεραιότητα είναι η οικογένεια και το απέδειξαν πρόσφατα στον προεκλογικό αγώνα για τις εσωκομματικές εκλογές της παράταξής του, που ήταν δεμένοι σαν γροθιά, αποδεικνύοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ τυχερός σύζυγος και πατέρας.

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

Focus Music το καλύτερο ραδιόφωνο