ΚΥΡΙΑΖΗΣ – ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΑΝΟΔΟΣ LIVE 2016

204

Η τέταρτη σεζόν του Anodos Live Stage φαίνεται πως ετοιμάζεται να στεφθεί με τη μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλη σεζόν! Ο Χρήστος Κυριαζής επέστρεψε στις πίστες της Αθήνας, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια, και το εν λόγω στέκι είναι αυτό που έχει την τύχη να το φιλοξενεί. Μαζί με τους Onirama, o αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει και μας χαρίζει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρεμιέρα κιόλας, στις 5 Νοεμβρίου. Το δεύτερο Σάββατο εμφανίσεων προκλήθηκε πραγματικά πανικός και σε αυτό συνέβαλλε και η παρουσία της Βάνας Μπάρμπα στο κέντρο, η οποία χάρισε στο κοινό μια από τις πιο μοναδικές στιγμές που έχουμε δει σε πίστες μέχρι σήμερα.

Το βράδυ εκείνο, σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου διασκέδασε η διάσημη ηθοποιός, που το 1992 είχε πρωταγωνιστήσει στο videoclip του τραγουδιού «Έχω κλάψει» του τραγουδιστή. Οι μνήμες είναι ανεξίτηλες από τη συμμετοχή της αυτή και φυσική η συγκίνηση ήταν εμφανής σε εκείνη, αλλά και τον Χρήστο Κυριαζή όταν ο τελευταίος ερμήνευσε αυτή την επιτυχία του. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, εκείνη δεν μπόρεσε να μην ανέβει στην πίστα και είναι στο πλευρό του παλιού της φίλου, ενώ δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει και η ίδια κομμάτι της επιτυχίας αυτής. Στο τέλος του κομματιού η μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη χειροκροτήθηκε από το κοινό όσο καμία άλλη και μονοπώλησε το ενδιαφέρον τη βραδιά αυτή.

 

Μια ακόμα δυνατή στιγμή έρχεται να προστεθεί στις φετινές της αθηναϊκής νύχτας, που ελπίζουμε να επαναληφθεί ξανά. Παράλληλα, Χρήστος Κυριαζής Onirama προετοιμάζονται για να μας χαρίσουν ένα ακόμα δυναμικό Σάββατο, που θα διατηρήσει το Anodos Live Stage στους τοπ προορισμούς της φετινής διασκέδασης και πάλι. Ένα σχήμα που είναι ένα από τα πιο

ανατρεπτικά του φετινού χειμώνα και θα μας κρατήσει μια από τις καλύτερες συντροφιές στη διασκέδασή μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο , κάντε Like στη σελίδα μας

http://focusmusic.gr/images/music%20main%20.jpg